Distansbehandling med Reconnective healing

Distansbehandling med Reconnective Healing

Eftersom en del av mina kunder är oroliga för att komma och ta behandlingar just nu på grund av coronaviruset, har jag beslutat att erbjuda mina kunder att boka Reconnective Healing på distans som ett alternativ. Om du har fått Kraniosakral behandling av mig under de senaste åren så har du sannolikt redan provat på Reconnective healing eftersom jag vanligtvis avslutar med 5 minuters Reconnective healing.

Reconnective healing fungerar lika bra på distans som direkt.

Jag förstår att detta kan låta konstigt för många människor. Det finns dock mycket forskning från bla Harvard, Yale och Stanford som påvisat att  Reconnective healing fungerar, både lokalt och på distans, se:
https://www.thereconnection.com/science-research     och:
https://www.adlibris.com/se/bok/science-confirms-reconnective-healing-frontier-science-experiments-9781467948203

Om du vill prova på en kortare distansbehandling finns också den möjligheten.

Det är mycket viktigt att förtydliga att Reconnective Healing inte handlar om att bota eller behandla sjukdomar/ syndrom.  Det är en metod att skapa balans och harmoni i kropp och sinne och räknas som friskvård. Det är en mycket påtaglig energi som de flesta känner av på ett starkt men ändå lugnt och balanserande sätt.

Reconnective healing fungerar lika bra på distans som direkt behandling. Om du inte kan komma till mig så kan du få distanshealing. Först bestämmer vi en tid som passar. Sessionen startar med ett kort telefonsamtal. Vi lägger på luren och du ligger bekvämt och kopplar av och bara tar emot frekvenserna som jobbar med dig.  Efteråt hörs vi på telefon. Sessionen tar ca 1 timme, Ca 40 minuter av tiden är själva healingen.

Kostnad: 700 kr. Du kan betala med Swish, Paypal eller till Plusgirot. Du betalar innan sessionen börjar.

Klicka här för att boka tid för en timmes Distansbehandling med Reconnective healing.

 


Möjlighet till kortare behandling

Om du inte har råd eller möjlighet att ta en hel behandling just nu men ändå vill ha Reconnective healing, så finns möjligheten att boka in en halv behandling. Samma sak gäller som vid en hel behandling. Vi bokar då in en halvtimma, själva healingen är ca 20 minuter och du betalar 380 kronor.  Det här kan också vara ett bra alternativ för dig som vill prova på innan du tar en hel behandling.

Klicka här för att boka en halvtimmes distanshealing med Reconnective healing