Hur man förbereder sig för en QHHT Session

Det viktigaste sättet att förbereda sig för en session är att från stunden du har bestämt dig för att boka en session är att ha en klar och direkt kommunikation med den del av dig som kan ge healing och information. Den delen av dig är ditt Högre Jag. Säg till dig själv ”Jag har en klar och direkt kommunikation med mitt Högre Jag”. Lägg märke till tidpunkten i meningen, det är inte ”Jag kommer att ha…” utan det är ”Jag har…”

Du kan upprepa den här intentionen tyst eller hög genom din dag, och viktigast av allt, precis innan du somnar för natten. Sätt en lapp på din badrumsspegel för att påminna dig att fokusera på din intention när du borstar tänderna och förbereder dig för att gå och lägga dig. Du kommer att vilja förbereda en lista med frågor och besvär. Du bör skriva ner dem på ett papper och ha med dem till sessionen. Det gör inget om de ändras och modifieras när det är dags för sessionen.

Skriv tydligt om du skriver för hand eller skriv rent det på en dator så att dina frågor lätt kan läsas under sessionen. Om du har många frågor så är det också bra om du skriver ner frågorna i ordning så att den du tycker är viktigast kommer först eftersom det kan hända att man inte hinner med alla frågorna. En del klienter har en fråga eller besvär medan andra har många. Det spelar egentligen inte någon roll hur många du kommer på så länge du skriver dem i ordning med den viktigaste först.

Vilken sorts frågor? Huvudregeln är att ställa personliga frågor eller hålla ämnen som är relaterade till ditt personliga liv. Här är några exempel.

 • Jag har astma sen födseln. Varför? Kan den bli helad?
 • Jag är i en ny kärleksrelation. Är den här personen rätt för mig?
 • Jag vantrivs verkligen på mitt jobb och skulle vilja sluta och hitta ett nytt. Vad kan jag göra?
 • Jag har en svår relation med min syster. Varför är det så och går det att lösa?
 • För många år sen hände det mig någonting märkligt. (det kan vara en dröm, vision, känsla eller upplevelse) Exakt vad hände och varför?
 • Jag har ett livslångt intresse för (nämn ett ämne) kan vi utforska det?
 • Är jag på min rätta andliga väg?
 • Kan jag möta min andliga guide eller skyddsängel?
 • Kan jag förbättra mina intuitiva eller mediala förmågor? Hur?
 • Hur kan jag skapa mer frid och balans eller överflöd i mitt liv?

Var inte orolig om du har en kort lista. Det finns alltid något att göra eller fråga. Vi kommer också be det högre jaget att göra en kroppsscanning och ge healing om det behövs.

 • Försök vara uppmärksam på dina drömmar innan din session. Skriv ner dem. De är meddelanden till dig och de kan hjälpa din session. Om du inte redan mediterar är det ett bra tillfälle att börja. Åtminstone ge dig själv lite stilla tyst tid dagligen och låt ditt sinne stillas.
 • Drick inte alkohol eller drycker med koffein innan sessionen eller kvällen innan, om det är möjligt. Om du brukar dricka kaffe på morgonen, hoppa inte över ditt kaffe men håll det till ett minimum innan din session.
 • Lätt träning innan din session, som en långpromenad, är ett bra sätt att förbereda dig för en framgångsrik session. Det här är ett bra tillfälle att upprepa din intention. Vi vill att din kropp är avslappnad, ditt sinne stilla, alert och engagerat.
 • Ta ledigt dagen för sessionen om det är möjligt. Vi börjar med att prata och gå igenom hur det kommer att gå till och dina frågor. Sen får du lägga dig bekvämt och avslappnat och vi börjar med själva hypnosregressionen. Efteråt går vi igenom det som upplevdes och försäkrar oss om att du är vaken och grundad. Hela processen kan ta allt från 2 till 5 timmar, oftast lite drygt 3.
 • Generellt sett är det inte bra att boka in andra möten efter din regression, eller aktiviteter där du behöver kunna koncentrera dig. Du bör ta det lugnt.

Att göra en regression påminner en hel del om att delta i en lång, detaljerad och involverad dagdröm. Man brukar verkligen känna det som att man precis har kommit tillbaka från en fantastisk resa, där du har besökt andra världar och livstider, och det är faktiskt det du kommer att ha gjort. Det är bäst att ha lite tid att processa din upplevelse och ge dig själv en möjlighet att fullständigt komma tillbaka till din vanliga medvetna dag-till-dag verklighet innan du försöker att utföra någon mentalt avancerad uppgift eller fysiskt ansträngande aktivitet.

Du kommer att få en inspelning av din session. Att lyssna på din session under dagarna, veckorna och även månaderna som kommer är en viktig del av upplevelsen av Cannons metod för regression. Även om ditt vardagliga sinne kommer ihåg hela sessionen direkt efter så kan det, precis som drömmar kan, börja att blekna från ditt minne, även om du hade en ”oförglömlig” upplevelse. Och dessutom kan healing eller suggestioner för att förbättra livet förstärkas genom att man lyssnar flera gånger på inspelningen. Målet är att få ditt vardagliga sinne med på noterna och anpassa sig till ditt Högre Jag och dess mål och acceptera alla förändringar eller healing som du har intentionen att ska hända.

Innan du kommer bör du ha lyssnat på den här videon för att prova på en tidigare liv-regression. Det här är samma regression som Dolores Cannon använde när hon höll föredrag, fast översatt till svenska. Sessionen kommer att gå till på ett liknande sätt.

Du bör också göra den förberedande meditationen nedan, gärna flera gånger.

Under sessionen kommer du att bli visad en passande tidigare liv-upplevelse av ditt Högre Jag. Ditt Högre Jag vet allting det finns att veta om dig, livet du lever nu och alla dina tidigare liv. Ditt Högre Jag kommer bara att ge dig information som är lämpligt för dig att veta vid den här tidpunkten och som är en hjälp för dig. Det Högre Jaget är omtänksamt och beskyddande i en QHHT session. En känsla av en enorm kraft och en enorm kärlek upplevs ofta när du är i kontakt med ditt Högre Jag. Dagarna före din session är det viktigt att skriva ner alla frågor du har till ditt Högre Jag. Vi kommer att spendera ca 1 timme före sessionen med att försäkra oss att jag har full förståelse av intentionen i dina frågor innan regressionen. Vårt mål är att få information som kan hjälpa dig just nu genom regressionen och sen vill vi också ha svar på dina frågor om ditt livs syfte, känslomässig lycka och fysisk hälsa under en session. Under sessionen är det ditt Högre Jag som är i kontroll och ditt Högre Jag kommer att se till att du blir visad bara den information som är en hjälp för dig. Dagarna före sessionen är det också bra att öva på att sluta ögonen och föra din uppmärksamhet till alla delar i din kropp där det finns spänningar – andas in i det området tills du känner spänningen minska eller lösas upp. Stanna kvar i det tillståndet så länge du kan, bara lokalisera varje spänning tills din kropp är avslappnad enkelt och utan ansträngning . Det här övningen kommer att hjälpa dig att slappna av under din session och hjälpa till att ge en bra trans. Ha väldigt bekväma kläder på dig. Du kommer att ligga ner bekvämt i ett lugnt rum med en filt över dig under sessionen. Var snäll och ät bara lätt innan sessionen.

Ditt Högre Jag har förmågan att identifiera de fysiska och emotionella besvär de hittar och förklara vad deras orsak är, oavsett om det är från ditt nuvarande liv eller tidigare. Sen frågar vi det Högre Jaget om det är lämpligt att healing sker. Om det är lämpligt, så kommer healing att ges där och då. Väldigt ofta upplevs det som tillräckligt att bara förstå varför ett obehag uppstått för att det ska kunna lätta och det brukar man ofta få förklaring på under regressionen. Regressionen och kontakten med ditt Högre Jag sker i en form av guidad meditation och den kommer att ta ungefär 1,5 – 2 timmar.

Healing kan bara ske om du vill bli helad, är öppen för att ta emot det och det inte stör dina livsmål för den här livstiden. Fantastiska healingar har skett med QHHT. Det finns inga begränsningar. Samtidigt finns det ingen garanti för vad som ska hända eller om något helas eller i vilket tempo det sker.

Eftersom man inte kan garantera ett speciellt resultat, som exempelvis att någon åkomma helas, så ska man inte göra det här istället för läkarvård om man behöver det. Se istället sessionen som friskvård och ett intressant utforskande av ditt inre och allt som eventuellt helas som en bonus.

Vad gör man om man inte kan ställa frågor?

Alla brukar få upp något tidigare liv som speglar något de behöver se eller lära sig nu.

I några få fall har inte klienten varit redo för att få direkt kontakt med det Högre Jaget för att ställa frågor eller få healing direkt.  I så fall får du en annan form av healingbehandling.