QHH hypnos

Regression för insikter och healing
– en spännande resa i ditt inre

Quantum healing hypnos

QHH är en metod som har utvecklats av Dolores Cannon.
All information du behöver finns inom dig. Vi använder regression till tidigare liv som ett redskap för att få klarhet i någon utmaning du har i ditt liv just nu,  för att du ska kunna leva mer närvarande i nuet. Vi kontaktar ditt Högre Jag och ber om att få ställa frågor och att få healing. Om vi får det så ber vi om healing och vägledning för dig och svar på frågor som du har.

Ditt Högre Jag är en kärleksfull del av dig som vet allt om dig och ditt liv och syfte i det här livet och andra liv som du levt. Ditt Högre Jag kommer att leda dig till en tidigare händelse där det finns information som är relevant för att lösa något problem som finns i ditt liv just nu, så att du kan leva ditt liv mer närvarande i nuet.

Sen kommer vi att ställa frågor till ditt Högre Jag om vad det är meningen att du ska lära dig av situationen.

Vi kommer också att kunna ställa andra frågor och få råd om saker du undrar över och få insikter och hjälp även för fysiska besvär.

Här nedan kan du titta på en presentation av hur en session går till:

Hur lång tid tar det och vad kostar det?

Hela sessionen tar ca 3 timmar, ibland tar det ännu längre tid. Själva regressionen tar ca 1,5-2 timmar. En session kostar 2000 kr. Du kan betala  med Swish, kort eller kontanter.

Ska man ta med något?

Kom ihåg att ta med dig en lista med frågor du vill ha svar på!

Kan vem som helst få en session?

Jag ger inte sessioner till personer med en psykisk sjukdom, schizofreni eller liknande personlighetsstörning där man inte kan skilja på fantasi och verklighet eller till personer under 18 år. Det går inte heller med döva/stumma eftersom det behövs en verbal kommunikation för att det ska kunna fungera.

Tidsbokning

Enklast är att boka via webbokningen nedan. Då kan du själv hitta en tid som passar dig i kalendern. Om du har några frågor kan du ringa 070-771 03 06.

Innan du bokar in en session så bör du  prova på att göra Tidigare Liv Regressionen här nedan, gärna några gånger,  så du får en känsla för hur det går till.  Detta är en viktig förberedelse där du också blir medveten om hur just du “ser” eller uppfattar saker. Ofta kommer inte informationen till oss på det sätt som vi förväntat oss.


Boka tid för Quantum Healing Hypnos här:

Klicka här för att boka tid

Klicka här för att boka tid

Observera att bokningen är bindande. Vid förhinder, ring återbud på 070-771 03 06  senast dagen före. Ej avbeställd tid debiteras.


Plats:
Solrosen Helhetscenter, Rapsgatan 3 i Stockholm.

Vägbeskrivning:
Det lättaste är att ta sig till Ringvägen 66. BREDVID PORTEN finns en trappa. Gå ner för den och fortsätt rakt fram. Framme på din vänstra sida ser du en fotbollsplan. MITT EMOT där den tar slut, alltså framme på din högra sida är gaveln på ett hus och där ligger porten. Det är Rapsgatan 3. Lokalen ligger en trappa ner.

 

Prova på Tidigare Liv Regression här

Om du vill prova på att göra en enkel tidigare liv-regression här på hemsidan kan du göra det här nedan. Observera att den regressionen inte alls går lika djupt som en privat QHH session utan den är mer tänkt som en rolig och underhållande upplevelse. (Du måste vara medlem och inloggad för att kunna göra den)

Klicka här för att få tillgång till regressionen:

You need to be logged in to enroll in this course

   

   

   


  Länktips:
  Ian Stevensons forskning om reinkarnation


   

  fve lives remembered

  Five lives remembered är den första boken som Dolores Cannon skrev och den handlar om hur hon kom att börja utveckla sin metod Quantum healing hypnos teknik. Jag tror inte den är översatt till svenska.

  Den finns hos Bokus för 140 kr.

   

   

     between-death-and-life_haftad

  Between Death and Life.
  Den här boken baserar sig på information som kommit genom flera personer som gjort QHH hypnos sessioner. Den handlar om hur det är på den andliga sidan mellan liven.Jag tror inte den heller är översatt till Svenska.

  Den finns hos Bokus för 194 kronor.

   

   


  soul-speak_haftad

   

  Soul speak
  Dolores dotter Julia Cannon har skrivit en bok om vad olika besvär i kroppen kan stå för och hur man kan förstå vad själen försöker säga till oss genom det.

  Den finns hos Bokus för 152 kronor.

   

   

   


  Julia Cannon on the Healing Power of QHHT

  Om att vara i ett hypnotiskt tillstånd (Man är hela tiden vid medvetande och i kontroll)