QHHT regression

Regression för insikter och healing
– en spännande resa i ditt inre

QHHT

QHHT är en metod som har utvecklats av Dolores Cannon. Namnet står för ‘Quantum Healing Hypnosis Technique’ och metoden är uppbyggd som en guidad meditation.
All information du behöver finns inom dig. Vi gör en guidad regression till tidigare liv som ett redskap för att få klarhet i någon utmaning du har i ditt liv just nu,  för att du ska kunna leva mer närvarande i nuet.  Vi kontaktar ditt Högre Jag och ber om att få ställa frågor och att få healing. Om vi får det så ber vi om healing och vägledning för dig och svar på frågor som du har.

Ditt Högre Jag är en kärleksfull del av dig som vet allt om dig och ditt liv och syfte i det här livet och andra liv som du levt. Ditt Högre Jag kommer att leda dig till en tidigare händelse där det finns information som är relevant för att lösa något problem som finns i ditt liv just nu, så att du kan leva ditt liv mer närvarande i nuet.

Sen kommer vi att ställa frågor till ditt Högre Jag om vad det är meningen att du ska lära dig av situationen. Då kan vi också ställa andra frågor och få råd om saker du undrar över och få insikter och hjälp även för fysiska besvär.

Här nedan kan du titta på en presentation av hur en session går till:

Hur lång tid tar det och vad kostar det?

Hela sessionen tar ca 3 – 4 timmar, ibland tar det ännu längre tid. Själva regressionen tar ca 1,5-2 timmar. En session kostar 2500 kr. Du kan betala  med Swish, kort eller kontanter.

Ska man ta med något?

Kom ihåg att ta med dig en lista med frågor du vill ha svar på!

Kan vem som helst få en session?

Jag ger inte sessioner till personer med en psykisk sjukdom, schizofreni eller liknande personlighetsstörning där man inte kan skilja på fantasi och verklighet eller till personer under 18 år. Det går inte heller med döva/stumma eftersom det behövs en verbal kommunikation för att det ska kunna fungera.

Innan du bokar in en tid

QHHT kan vara en fantastisk metod. Men det är viktigt att man inte har några förutfattade meningar om hur det ska gå till. Därför börjar jag alltid med att gå igenom några vanliga fallgropar. Det första är att många tror att man ska se saker som om de såg på TV. Det är inte så. Man “ser” saker på samma sätt som när man tänker på ett gammalt minne eller föreställer sig något i sitt sinne. Bilderna eller intrycken är oftast inte så klara men man “vet” ändå på något vis. Likadant som när man gör en guidad meditation. Längre ner på den här sidan kan du prova på en Tidigare-liv regression så att du får en känsla för hur det går till. Den regressionen är samma som Dolores  Cannon själv brukade använda när hon höll föredrag och liknande. Du bör ha gjort den minst en gång innan du bokar en tid.

Den andra föreställningen man kan ha innan är att man ska vara “helt borta” under regressionen och inte kunna minnas något. Det stämmer inte heller. Dolores Cannon sa under utbildningen att under 70-talet när hon började med QHHT så var det vanligt att människor inte kom ihåg allt som hänt under regressionen efteråt, men att det de senaste åren ändrade sig så att nästan alla brukade komma ihåg sessionen efteråt, speciellt unga människor. Hon sa att det har att göra med att våra medvetanden har utvecklats och evolverat så vi lättare kan vidga våra medvetanden nu.

Under en session så är man djupt avslappnad men alltid fullt medveten. Annars har terapeuten ingen att prata med och kan inte få några svar alls. Sen händer det ibland att vissa människor glömmer delar av vad de sagt efteråt. När terapeuten frågar om hen får prata med ditt högre jag är det viktig att du svarar. Du säger det första du kommer att tänka på, det som kommer till dig på samma sätt som när du gick igenom regressionen innan. Det är så informationen börjar att komma. Det är viktigt att inte låta sitt huvud komma i vägen och om det dyker upp tvivel så får de finnas där utan att man kämpar emot dem, men man fortsätter ändå, säger ändå det som kommer till en oavsett vad det är. Det kommer till en början att kännas som att det är du själv som säger allt men det är så information kan komma igenom. Du säger det du får till dig i ditt sinne. Om du inte säger något kan inte informationen komma igenom. Du är alltid själv i kontroll, det kommer inte komma in någonting “utanför” dig och ta kontroll över dig eller tala åt dig. QHHT processen har tagit dig till ett tillstånd av djupavslappning och öppnat inre portar till en plats i dig själv där du kan få tillgång till djupare information än vanligt. Du är i ett djupt förändrat medvetandetillstånd men du är ändå närvarande.

Ibland händer det att människor låter sitt huvud komma i vägen och hindra informationen att komma igenom, men det beror oftast inte på att de inte är tillräckligt djupt avslappnade utan snarare att de har en föreställning om hur det ska gå till och därför bara försöker skapa just den upplevelsen de tror att det ska vara istället för att vara öppen för den upplevelse som faktiskt är. Under QHHT är man inte mindre medveten, utan snarare MER medveten samtidigt som man är djupt avslappnad.

QHHT är uppbyggt som en guidad meditation. När man gör en guidad meditation är man i ett lätt hypnotiskt tillstånd. Det är lättare att komma in i ett hypnotiskt tillstånd än man  kan tro. Faktum är att vi går i och ur det hela tiden. Som till exempel när vi precis vaknat eller innan vi somnar, eller när vi lyssnar på musik vi tycker om och “förlorar” oss i den. Man har mätt hjärnvågorna hos människor och sett att i princip alla som ser på TV är i ett hypnotiskt tillstånd. Detta är något som reklambyråerna är väl medvetna om för vi är väldigt mottagliga för suggestioner då. Det är också vanligt att människor hamnar i  hypnos när de kör bil eller helt enkelt är väldigt koncentrerade på något. Även många andra situationer. Det är ett naturligt tillstånd som vi alla upplever till och från under dagen.

Om man har förstått att det är meningen att man ska vara fullt medveten och själv i kontroll samtidigt som man låter sig slappna av djupt och vara öppen för den upplevelse som faktiskt är istället för att försöka ändra den till något som man tror att det ska vara, så brukar det gå lätt att göra en session. I stället för att man “försöker vara medvetslös” koncentrerar man sinnet på att vara öppen för den upplevelse man har just nu, de tankar och de intryck som dyker upp just nu. När man vet det här brukar det gå lätt. I stället för att kämpa mot sinnet sätter man det i arbete med att koncentrera sig på de upplevelser, tankar, intryck och känslor som dyker upp just nu och berätta om dem.

Här är en video som Candace Craw-Goldman skapade tillsammans med Dolores Cannon för många år sen om förväntningar på Quantum Healing Sessioner.

Om man ändå vet att man brukar vara mycket “i huvudet” kan det vara bra att först öva på att göra många guidade meditationer tills man känner att man kan ta till sig det som kommer till en på det sättet innan man bokar en session. Det finns flera guidade meditationer att öva med på hemsidan. Öva lekfullt många gånger utan krav på vare sig dig själv eller upplevelsen och bara tillåt dig att ha roligt när du gör det. För varje gång brukar det gå lättare och lättare.

Eftersom man inte kan garantera ett speciellt resultat, som exempelvis att någon åkomma helas, så ska man inte göra det här istället för läkarvård om man behöver det. Se istället sessionen som friskvård och ett intressant utforskande av ditt inre och allt som eventuellt helas som en bonus.

Tidsbokning

Enklast är att boka via webbokningen nedan. Då kan du själv hitta en tid som passar dig i kalendern. Om du har några frågor kan du ringa 070-771 03 06.

Innan du bokar in en session så bör du  prova på att göra Tidigare Liv Regressionen här nedan, gärna några gånger,  så du får en känsla för hur det går till.  Detta är en viktig förberedelse där du också blir medveten om hur just du “ser” eller uppfattar saker. Ofta kommer inte informationen till oss på det sätt som vi förväntat oss.

Boka tid för QHHT regression här:

Klicka här för att boka tid

Klicka här för att boka tid

Observera att bokningen är bindande. Vid förhinder, ring återbud på 070-771 03 06  senast dagen före. Ej avbeställd tid debiteras.

Du får en bokningsbekräftelse via e-post. Om du inte hittar den, titta om den hamnat i skräpposten. Om du inte hittar den där heller – ring!

När du bokat tid, klicka här för information om hur man förbereder sig för en QHHT session.


Plats:
Solrosen Helhetscenter, Rapsgatan 3 i Stockholm.

Vägbeskrivning:
Det lättaste är att ta sig till Ringvägen 66. BREDVID PORTEN finns en trappa. Gå ner för den och fortsätt rakt fram. Framme på din vänstra sida ser du en fotbollsplan. MITT EMOT där den tar slut, alltså framme på din högra sida är gaveln på ett hus och där ligger porten. Det är Rapsgatan 3. Lokalen ligger en trappa ner.

 

Prova på Tidigare Liv Regression här

Om du vill prova på att göra en enkel tidigare liv-regression här på hemsidan kan du göra det här nedan. Observera att den regressionen inte alls går lika djupt som en privat QHH session utan den är mer tänkt som en rolig och underhållande upplevelse. (Du måste vara medlem och inloggad för att kunna göra den)

Klicka här för att få tillgång till regressionen:

You need to be logged in to enroll in this course

   

   

   


  Länktips:
  Ian Stevensons forskning om reinkarnation


   

  fve lives remembered

  Five lives remembered är den första boken som Dolores Cannon skrev och den handlar om hur hon kom att börja utveckla sin metod Quantum healing hypnos teknik. Jag tror inte den är översatt till svenska.

  Den finns hos Bokus för 140 kr.

   

   

     between-death-and-life_haftad

  Between Death and Life.
  Den här boken baserar sig på information som kommit genom flera personer som gjort QHH hypnos sessioner. Den handlar om hur det är på den andliga sidan mellan liven.Jag tror inte den heller är översatt till Svenska.

  Den finns hos Bokus för 194 kronor.

   

   


  soul-speak_haftad

   

  Soul speak
  Dolores dotter Julia Cannon har skrivit en bok om vad olika besvär i kroppen kan stå för och hur man kan förstå vad själen försöker säga till oss genom det.

  Den finns hos Bokus för 152 kronor.

   

   

   


  Julia Cannon on the Healing Power of QHHT

  Om att vara i ett hypnotiskt tillstånd (Man är hela tiden vid medvetande och i kontroll)