Distansbehandling med Reconnective healing

Distansbehandling med Reconnective Healing 

Om du känner att du inte vill komma till min lokal för behandling just nu kan jag  erbjuda mina kunder att boka Reconnective Healing på distans som ett alternativ. Om du har fått Kraniosakral behandling av mig under de senaste åren så har du sannolikt redan provat på det eftersom jag vanligtvis avslutar med 5 minuters Reconnective healing.

Reconnective healing fungerar lika bra på distans som direkt.

Jag förstår att detta kan låta konstigt för en del människor. Det finns dock mycket forskning från bla Harvard, Yale och Stanford som påvisat att  Reconnective healing fungerar, både lokalt och på distans, se:
https://www.thereconnection.com/science-research     och:
https://www.adlibris.com/se/bok/science-confirms-reconnective-healing-frontier-science-experiments-9781467948203

Reconnective healing :

 • En metod att skapa balans och harmoni i kropp och sinne
 • Det balanserar hela människans alla system
 • Räknas som friskvård.
 • En mycket påtaglig energi som de flesta känner av på ett starkt men ändå lugnt och balanserande sätt.
 • Avslappnande och avstressande
 • Löser blockeringar och främjar harmoni
 • Kan öka välmåendet
 • Reconnective Healing sätter oss i kontakt med och stärker kontakten till de nya frekvenserna av energi, ljus och information som kommer till jorden nu.
 • Det är inte knutet till någon religion utan kopplat till kvantfysik och det finns mycket forskning bla från Harvard, Yale och Stanford som visat effekt i kroppen på både den som ger och får behandling.
 • Man behandlar inte särskilda symptom och kan därför inte garantera ett specifikt resultat. Ibland kommer healingen som du förväntar dig, ibland kommer den på ett helt annat sätt, men det blir alltid det personen behöver.
 • Trots det händer det att människor blir av med även långvariga problem i kropp och sinne. Andra kan tex uppleva att en process sätts igång som leder till en större harmoni i livet eller en känsla av mer helhet och mening. Eller något annat. Möjligheterna är oändliga.

Det är mycket viktigt att förtydliga att Reconnective Healing inte handlar om att bota eller behandla sjukdomar/ syndrom.

Reconnective healing fungerar lika bra på distans som direkt behandling. Om du inte kan komma till mig så kan du få distanshealing. Först bestämmer vi en tid som passar. Sessionen startar med ett kort telefonsamtal. Vi lägger på luren och du ligger bekvämt och kopplar av och bara tar emot frekvenserna som jobbar med dig.  Efteråt hörs vi på telefon. Sessionen tar ca 1 timme, Ca 40 minuter av tiden är själva healingen.

Kostnad: 700 kr. När du bokar  och kommer till “Vidare till betalning” kan du välja att betala direkt via swish, kort eller värdekod (ex. presentkort). OBS!! Distansbehandlingar ska vara betalda innan tiden påbörjas.

Klicka här för att boka tid.


Möjlighet till kortare behandling

Om du inte har råd eller möjlighet att ta en hel behandling just nu men ändå vill ha Reconnective healing, så finns möjligheten att boka in en halv behandling. Samma sak gäller som vid en hel behandling. Vi bokar då in en halvtimma, själva healingen är ca 20 minuter och du betalar 380 kronor.  Det här kan också vara ett bra alternativ för dig som vill prova på innan du tar en hel behandling.