boktips

Här finner du både våra egna böcker och tips på några andra böcker vi tycker är läsvärda.

Våra böcker

Vi har både e-böcker och vanliga böcker som vi erbjuder till ett mycket billigt pris. Några e-böcker är även gratis. Alla böcker beställer du direkt från vårt förlag på Publit och du betatlar direkt till dem med säker kortbetalning eller faktura.

Här kan du ladda ner en gratis e-boksläsare från Adobe.


Här är några förslag på andra böcker som  jag tycker är läsvärda.

En bok som jag verkligen kan rekommendera är boken Omedelbar healing av Frank J. Kinslow. Den beskriver på ett lättbegripligt sätt hur du kan hitta närvaron bortom sinnet och använda din medvetenhet för att förbättra din och andras tillvaro. Författaren beskriver på ett enkelt sätt hur du kan uppnå ett varande i nuet som skapar harmoni och balans och kan lösa upp både fysiska och emotionella blockeringar. Rekommenderas varmt!

omedlebar healing bok

Den finns hos Bokus för 190 kr.

Klicka här för att komma till Bokus.


Leva med glädje av Sanaya Roman  är en mycket fin bok som kan hjälpa dig att förändra ditt liv, att upptäcka din inre kraft och styrka och att inse och bejaka den du verkligen är. Du kan genast se resultat i ditt liv genom att: öppna ditt hjärta, skapa det du vill utan kamp, våga ta det stora språnget, förändra negativt till positivt, öka din känsla av välbefinnande. Varje kapitel avslutas med övningar som är enkla och instruktiva. Boken är en kärleksfull inspirationskälla till personlig och andlig utveckling.

9789197171823_200_leva-med-gladje_haftad

Den finns hos Bokus för 132 kr.

Klicka här för att komma till Bokus.


Stillhetens kommunikation är den första boken om kraniosakral behandling på svenska. Den är en ramberättelse och som sådan att betrakta som en detaljrik introduktion till ett ämnes område som till sitt omfång är oändligt vidsträckt. Kunskapen om kraniosakral behandling är förankrad i såväl anatomi, fysiologi och biokemi som embryologi och kvantfysik. Den omfamnar således både den medicinska vetenskapens insikter om läkning och lindring och kvantfysikens landvinningar i förståelsen för universum och dess lagar så som vi ser dem i världen idag.

Med sitt holistiska synsätt på hälsa, helhet och ökad medvetenhet är kunskapen om kraniosakral behandling även en kunskap om stillhetens kommunikation och därmed insikten om en annan form av läkning och lindring för kropp, själ och sinne – som en möjlighet och bortom orden.

stillhetens kommunikation

Den finns hos Bokus för 245 kr.

Klicka här för att komma till Bokus.


Hjärtats väg: att hela och helas med kärlekens kraft
Att vandra längs hjärtats väg är att ge sig ut på okända stigar ledd av ditt inre, av den röst som gång på gång kallar dig till medvetenhet och som utmanar dig i din längtan efter trygghet, bekvämlighet och yttre bekräftelse. Men att följa hjärtats väg innebär mer än att bara expandera det egna livsrummet, det handlar om att finna din fulla potential som människa, din förmåga att manifestera kärlek i den fysiska världen.
Den här gången skriver Kajsa Ingemarsson i samarbete med Jörgen Tranberg, naturläkare med examen i komplementärmedicin (Naturopathic Doctor) med speciell inriktning på kvantfysik och neuropsykologisk kompetens. Tillsammans vill författarna inte bara förmedla esoterisk visdom kring hjärtats roll och kärlekens kraft, utan också ge läsaren all tillgänglig fakta och vetenskaplig information som stödjer denna. Det yttersta syftet med boken är att skapa en värld med kärleken som drivkraft, att öppna så många hjärtan som möjligt för den potential till gränslös enhet och helhet som författarna på ett personligt, medryckande och pedagogiskt sätt visar att vi alla besitter.

Att hela med kärlekens kraft handlar inte om att jaga runt och sätta plåster på världen. Det handlar om att låta universums energi flöda fritt genom dig. När du följer ditt hjärtas väg och väljer att ägna dig åt det som ger dig glädje och väcker din lust, är du med din blotta existens ett mobilt och jouröppet apotek i tillvaron. Ditt syfte här på jorden är inte detsamma som ett visst yrke, ett mål eller en uppgift du ska utföra, det är att vara dig själv. Hel, lysande och fullkomlig. Det är så du blir en kanal för kärlekens kraft, det är så du bidrar till oss andra, det är så du helar världen.

hjartats vag

Den finns hos Bokus för 195 kr.

Klicka här för att komma till Bokus.


Five lives remembered är den första boken som Dolores Cannon skrev och den handlar om hur hon kom att börja utveckla sin metod Quantum healing hypnos terapi. Jag tror inte den är översatt till svenska.

What do you do when you discover information that is before its time? What do you do when your curiosity takes you on an adventure that is so bizarre that there is nothing ‘normal’ to relate to? This is what happened to Dolores Cannon in 1968, long before she began her career as a past-life hypnotherapist and regressionist. Travel back with us to that time when the words ‘reincarnation, past-lives, regression, walk-ins, New Age’ were unknown to the general population. This is the story of two normal people, who accidentally stumbled across past-lives while working with a doctor to help a patient relax. It began so innocently, yet it crossed the boundaries of the imagination to open up an entirely new way of thinking at a time when such a thing was unheard of. It went totally against the belief systems of the time. It was so startling that they should have stopped, but their curiosity demanded that they continue to explore the unorthodox. The experiment changed the participants and everyone involved, and their beliefs would never be the same. Dolores Cannon is now a world-renowned hypnotherapist who has explored thousands of cases in the forty years since 1968, and has written fifteen books about her discoveries. Her books are translated into more than 20 languages. She is teaching her unique form of hypnosis all over the world. When she lectures people ask, ‘How did you get started on all of this?’. This is the story of her beginnings. The book was written in 1980, her very first book. It has laid dormant, gathering dust, until now, waiting. Now is the time for it to come forth. Enjoy the adventure.

fve lives remembered

Den finns hos Bokus för 140 kr.

Klicka här för att komma till Bokus.between-death-and-life_haftad

Between Death and Life.
Den här boken baserar sig på information som kommit genom flera personer som gjort QHH hypnos sessioner. Den handlar om hur det är på den andliga sidan mellan liven.Jag tror inte den heller är översatt till Svenska.

Den finns hos Bokus för 194 kronor.


soul-speak_haftad

Soul speak
Dolores dotter Julia Cannon har skrivit en bok om vad olika besvär i kroppen kan stå för och hur man kan förstå vad själen försöker säga till oss genom det.

Den finns hos Bokus för 152 kronor.