Kontakt

Jag som driver LightTransmission heter Karin Åberg. De meditationer och meditations- energi- och örtkurser som erbjuds här har jag själv utvecklat.  Jag har också licens på att översätta och dela de övriga kurserna på hemsidan.

Mitt intresse för andlig utveckling började 1995, samtidigt som jag också började intressera mig för olika alternativmedicinska metoder. Jag slukade alla böcker jag kunde hitta i ämnet. Jag har sedan dess gått många olika kurser, bland annat fytoterapi (=örtmedicin), energimassage, reiki och olika sorters healing, en hel del kinesiologi plus många, många kortare kurser samt Reconnective Healing.

Jag utbildade mig till Reiki Master 1995 och har använt Reikin och andra fomrer av healng som ett redskap framför allt för min egen healing och utveckling.

1998 kom jag först i kontakt med kursen Att Väcka Din Ljuskropp som är uppbyggd på att man jobbar med sig själv genom guidade meditationer för sin utveckling och för att gå bortom sinnet in upplysta medvetandetillstånd. Jag hade redan läst deras böcker och tyckte mycket om dem. Att Väcka Din Ljuskropp har genom åren varit en enorm hjälp för mig att hitta balans i mitt liv och komma vidare i min egen utveckling. Ibland har jag hållit på mer aktivt och emellanåt har jag lagt det åt sidan och gjort annat. I många år har jag jobbat mycket aktivt med Ljuskroppen och tagit många vidareutbildningar i det.

2003 utbildade jag mig också till Kraniosakral terapeut och det är vad jag jobbar med idag. Kraniosakral terapi är en mycket mjuk metod att rätta till små felställningar mellan skallens ben, ryggraden och bäckenet och balansera trycket i ryggmärgsvätskan för att skapa harmoni, hälsa och balans. Grunden baseras på mycket subtila rörelser som finns i kroppen och man pluggar mycket anatomi och fysiologi under kursen. Man följer det kroppen visar. Den här mycket varsamma men ändå mycket djupgående behandlingsmetoden jobbar både på  en fysisk och en energimässig nivå, och jag har märkt att min erfarenhet av att jobba med ljuskroppen och healing är en stor hjälp även när jag ger Kraniosakral behandlingar.

Våren 2016 fick jag ett fästingbett som jag blev väldigt sjuk av. Det visade sig varra borrelia. Jag har gjort många olika saker som har förbättrat min hälsa efteråt, och en av dem är Reconnective healing.  När andra healingmtoder inte kunnat hjälpa mig så blev det en markant skillnad hösten 2017 när jag fick behandling med Reconnective Healnig.  Jag fick påtagligt mer ork och mådde allmänt bättre. Då läste jag Erik Pearls bok “Väck din inre healer” som handlade om hur den här metoden kom till honom. När man läser boken kan man själv börja få kontakt med frekvensen så jag provade att ge mig själv healing med den. Sen jag fick borrelia brukade jag få som elektriska stötar genom hela kroppen och ner i benen. Det var mycket obehagligt. När jag behandlade mig själv så gick det direkt till ett ställe i huvudet som är kopplat till de här elektriska stötarna, Först kändes en mild smärta och sen släppte spänningen där. Sen dess har jag inte haft några fler elektriska stötar genom kroppen. Därför ville jag naturligtvis veta mer om det här så jag utbildade mig till Reconnective Healing Foundational Practitioner, så att jag kan ge de här behandlingarna till andra.

Jag ger behandlingar på Solrosens Helhetscenter i Stockholm.

 

Du kan kontakta mig via e-mail:
lighttransmissionmail

eller telefon:
070-771 03 06