Distanskurs: Energiarbete & MedVetAnde steg 1

Dessa meditationer spelades in under en kurs. Ingår i Bas Kurspaket och högre.

Vi kommer att jobba med en serie energier som kan vara en hjälp på resan mot andlig utveckling och uppvaknande. Kursen bygger på kanaliserat material.

Den här kursen jobbar med ljus och det heliga feminina, yin-principen av att ta emot och tillåta sitt högsta bästa, och VARA i ett högre medvetandetillstånd som existerar bortom sinnet.

Vi kommer att introducera energier från Sirius, som har en koppling till monaden och förmedlar aspekterna andlig visdom, kärlek och vilja, vilket utgör de tre delarna av den trefaldiga flamman. Dessa kan ge extremt höga nivåer av healing och leda till en accelererad andlig utveckling.
Varje person får kontakt med en unik uppsättning energier som passar just den individen och var hon är i sin utveckling för tillfället. Man får precis vad man behöver.

Vi kommer på ett kärleksfullt sätt jobba med oss själva för att släppa ”attachments” och lösa de blockeringar i vår personliga energi som hindrar oss att minnas vår livsuppgift och latenta förmågor, samt bli mer närvarande i nuet. Som en hjälp för oss att VARA i stället för att GÖRA, och att leva här på jorden med mer medvetenhet om vår inre gudomliga/universella källa.

Att jobba med energier genom guidade meditationer kan vara ett mycket kraftfullt verktyg för självutveckling.

Kursen innhåller 1 förberedande och sen 6 st guidade meditationer som du lyssnar på via din dator, surfplatta eller smartphone:

Förberedelse
1. Introduktion 1 – sirius A
2. Introduktion 2 – sirirus B
3. Introduktion 3 – sirius C
4. Jobba med någon situation
5. Självhealing
6. Väcka mer av din inre gudomliga/universella källa (Triple flame aktivering)

Observera att om du lyssnar mycket via din mobil kan ditt telefonbolag komma att debitera dig extra för ökad surfmängd.

Du behöver vara inloggad och ha betalat för prenumerationen för att kunna se kursmaterialet. När du har gjort det kommer det att synas här nedan.