Ladda ner meditationer

Här kan du köpa nedladdningsbara guidade meditationer.

 

[downloads category=”guidade meditationer”]

 

I KUNDVAGNEN:
[download_cart]

 

Du betalar säkert via Paypal. När betalningen är gjord hos Paypal får du omedelbart ett e-mail till den adress du angett vid köpet, som innehåller länkar där du kan ladda ner filerna. Vi på LightTransmission får inte tillgång till någon känslig information utan hela köpet sker på Paypals säkra sidor.

Om du inte hittar mailet med länkarna – kolla i skräpmailen. Ibland händer det att de hamnar där av misstag. Du kan också ladda ner på sidan “Mina nedladdningar“. (Du måste vara inloggad)

Meditationerna är i MP3-format 128 kbit/s. Filerna har inget kopieringsskydd och kan spelas av alla musikspelare med stöd för MP3-formatet. Ett paket innehåller en eller flera individuella MP3-filer. Meditationerna är skyddade av copyright. Du har rätt att kopiera filerna för eget bruk. Vi rekommenderar att du sparar en extra kopia av ditt meditationspaket på din dator. Däremot får du inte ge kopior av meditationerna till dina vänner och bekanta och du får absolut inte lägga upp kopior på fildelningssajter, hemsidor eller använda dem kommersiellt.

Ångerrätt
Som kund hos Lighttransmission har du rätt att ångra ett köp inom 14 dagar från den dag du köpt varan. Meddelande om ånger ska skickas till oss senast 14 dagar från köpet av varan. Meddelandet skall innehålla följande information; 1) Ditt namn, adress, telefonnr, E-mail adress 2) Titel på de produkter du vill ångra 3) Orsak. För att ånger ska godkännas gäller att varan ska vara i obruten förpackning. Det betyder att så snart du laddat ner filen är den bruten, och du har inte längre rätt att ångra köpet.

Fel vid leverans
Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leveransen. Skulle du få en defekt eller fellevererad vara ska du kontakta kundservice så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar.