BQH och QHHT sessioner

Utforska ditt medvetande
– en spännande resa i ditt inre för utveckling, insikter och healing

Vad kan man undersöka under en BQH session?

En session är ett utforskande av ditt medvetande. Det finns många olika orsaker till att man kan vilja göra en session. Här är några vanliga exempel på vad man kan undersöka:

Andligt ursprung och mål

Vad är din galaktiska historia, vilka är dina stjärnförfäder, vilka andra inkarnationer har du upplevt och hur påverkar de den andliga väg du är på nu? Har du aspekter av dig själv som du kan integrera för att hjälpa dig i ditt nuvarande liv? Kanske den mest spännande sessionen och den jag själv gör mest.

Syfte och livsväg

Vanligtvis relaterat till yrke och anställning, många människor jobbar med något bara för att leva upp till andras förväntningar, betala räkningar och är ofta utmattade och olyckliga eller uttråkade. Varför har du valt ett visst yrke? Finns det något särskilt du kom till jorden för att göra? Hur kan du göra mer av det? Hur kan du utveckla det mer?

Hälsa 

Soul Speak – De problem eller besvär vi kan ha i kroppen har också ett meddelande till oss. Det finns alltid något vi kan lära oss från alla situationer. Ofta finns också en koppling till var i kroppen besväret sitter, till exempel om man har problem med ett ben så kan det spegla att man har svårt att ”gå framåt” i livet, om man har problem med öron kan det spegla att man inte lyssnar på någon vägledning, osv. Ibland kan det också vara mycket mer invecklat än så. Det kan vara något som är aktuellt nu, från tidigare i det här livet eller från tidigare liv. Ibland är det en karmisk skuld som betalas av. I vilket fall som helst så brukar det kännas mycket lättare, och ibland försvinner besväret helt när man har förstått budskapet och agerat på det. Ibland kan det behövas att man agerar i sitt sinne och ibland i det yttre, som att lämna en toxisk situation eller säga något man behöver säga till någon. Det är väldigt vanligt att människor får budskapet att de inte lyssnar på och följer sin inre vägledning och när de börjar att göra det så blir symptomen bättre.

Relationer och mönster

För att förstå livslånga mönster med flera människor eller grupper eller särskilda individuella relationer, för att förstå och lösa den energimässiga grundorsaken och för att främja mer frid och harmoni.

All information du behöver finns inom dig. Vi gör en interaktiv guidad meditation så du kommer ner i djupavslappning och låter ditt Högre Jag leda dig till det du behöver för att få information som är relevant för dig just nu. Det kan vara tidigare liv, andra galaktiska liv, kontakt med källan, andliga guider, inre healingtempel eller ren stillhet, vadhelst du behöver just nu. Om vi får ställa frågor till ditt Högre Jag, guider eller andra ljusvarelser så gör vi det. Ofta ingår också en kroppsscanning med healing till det som behövs.
BQH och QHHT
BQH och QHHT är två liknande metoder för att utforska sitt medvetande och finna inre healing och insikter. Jag kan ge både BQH och QHHT. Så vad är då skillnaden?

Båda metoderna använder sig av en sorts hypnos liknande en guidad meditation. Klassisk hypnosterapi är inte samma sak för det man använder här är bara en väldigt liten del av det som innefattas i klassisk hypnos. Man gör en interaktiv guidad meditation för att få personen i djup avslappning så att hen kan få tillgång till sin inre visdom och medvetenhet.

BQH

står för ”Beyond Quantum Healing” och har utvecklats av Candace Craw Goldman (som brukade assistera på Dolores Cannons kurser när hon levde). BQH är en metod för utforskande av medvetandet och andlig healing löst baserat på vad de flesta människor känner till som ”Tidigare Liv Regression”. Utövaren assisterar klienten in i ett djupt avslappnat tillstånd för att ge utrymme för kommunikation med deras högre inre visdom,  aspekter eller inre healingteam.

BQH är liknande som QHHT men inom BQH finns fler möjligheter. BQH är en hjärtbaserad och intention-orienterad metod som tillåter utövaren att använda alla sina förmågor och resurser för att hjälpa klienten. BQH kräver inte att man följer ett exakt skript som är likadant för alla utan är istället anpassningsbart till personens behov, utövarens förmågor och den aktuella situationen. Det ger i sin tur klienten möjlighet till mer bredd av vad man kan uppleva och utforska.

Det här är den typ av session jag erbjuder i första hand.

QHHT

står för ” Quantum Healing Hypnosis Technique” och har utvecklats av Dolores Cannon. Inom QHHT följer man väldigt strikta regler, där man ordagrant använder sig av det skript som Dolores använde sig av, exakt samma för alla. Först gör man en regression till tidigare liv, när man gått igenom det ber man att få prata med klientens Högre Jag och om man får det kan man ställa frågor. Sen ber man det Högre Jaget om healing för klienten. Om någon har hört talas om Dolores Cannon och vill få en session exakt så som hon lärde ut dem så kan jag erbjuda en QHHT session. Det är också en helt fantastisk metod. Inom QHHT finns regeln att man inte får göra det på distans via dator.

Hur lång tid tar det och vad kostar det?

Hela sessionen kan ta allt mellan 2 och 5 timmar, vanligtvis runt 3. Själva regressionen tar ca 1,5-2 timmar. En session kostar 2900 kr.

Ska man ta med något/förbereda på något sätt?

Gör en lista på frågor du vill få svar på. Observera att saker som det inte är meningen att vi ska veta får vi inte svar på, som exempelvis när vi ska dö och liknande frågor.  Öva också på att göra guidade meditationer eftersom metoden är liknande uppbyggd.  Det finns också en del andra saker som är bra att göra. Klicka här för att komma till sidan för förberedelse.

Kan vem som helst få en session?

Jag ger inte sessioner till personer med en psykisk sjukdom, schizofreni eller liknande personlighetsstörning där man inte kan skilja på fantasi och verklighet eller till personer under 18 år. Det går inte heller med döva/stumma eftersom det behövs en verbal kommunikation för att det ska kunna fungera. De flesta personer med ett öppet sinne kan få en session. Eftersom metoden är upplagd liknande som en interaktiv guidad meditation behöver du också ha provat på att göra guidade meditationer. Öva lekfullt många gånger utan krav på vare sig dig själv eller upplevelsen och bara tillåt dig att ha roligt när du gör det. För varje gång brukar det gå lättare och lättare.

Hur går en BQH session till?

Först pratar vi, och du får berätta om dig själv och ditt liv och vi går igenom dina frågor. Sen gör vi några enkla övningar i att använda föreställningsförmågan och bli medvetna om hur inre information kommer till just dig. Efter det kommer vi tillsammans att skapa en intention för sessionen.

Under själva regressionen ligger du bekvämt och vi börjar med en övning för att synkronisera hjärtat med sinnet för att komma i djupare kontakt med källan, din ursprungliga livskraftsenergi och din inre visdom.

Sen börjar själva regressionen. ditt högre jag kommer att leda dig till den eller de upplevelser du behöver just nu. Det kan vara tidigare liv, andra galaktiska liv, kontakt med källan, andliga guider, healingtempel eller ren stillhet, vadhelst du behöver just nu. Om det finns någon (högre jag, guider eller andra ljusvarelser) som vi kan ställa frågor till gör vi det. Ofta ingår också en kroppsscanning med healing till det som behövs.

Innan du bokar en tid

1. öva på prova-på-sessionerna här på sidan

Innan du bokar tid vill jag att du har gjort Prova-på-sessionen minst en gång. Om du inte gjort guidade meditationer tidigare behöver du också öva på att göra  guidade meditationer tills du känner att du kan ta till dig det som kommer till dig på det sättet innan du bokar en session. Sessionen kommer att vara uppbyggt liknande, så om du ska få ut något av din session behöver du kunna detta. Det finns flera guidade meditationer att öva med på hemsidan. Öva lekfullt många gånger utan krav på vare sig dig själv eller upplevelsen och bara tillåt dig att ha roligt när du gör det. För varje gång brukar det gå lättare och lättare. Det är också  en hjälp för dig att bli medveten om hur inre information kommer till just dig. En del har en föreställning att man ska “se” bilder precis som om man tittade på TV. Nästan ingen “ser” saker på det sättet. Informationen kommer oftast på samma sätt som när du tänker på ett gammalt minne eller dagdrömmer. Man kan “se”, känna, förnimma eller kanske bara “veta” på något sätt. Att göra en regression påminner en hel del om att delta i en lång, detaljerad och involverad dagdröm. Ditt Högre Jag använder din föreställningsförmåga som ett språk för att tala till dig. Du hittar prova-på-sessionerna på sidan för förberedelser.

2. Släpp alla förväntningar på hur sessionen ska gå till

Något annat som är väldigt viktigt är att titta på vilka förväntningar och förutfattade meningar du har om hur sessionen ska gå till. En del människor, speciellt de som lyssnat på Dolores Cannon eller läst hennes böcker, kan ha en idé om att man ska vara mer eller mindre “medvetslös” medan man gör sessionen. Det stämmer inte, och det var inte så för hennes klienter heller. Om du har förlorat medvetandet så finns det ingen jag kan prata med. Det kommer inte att komma in något utanför dig själv och prata åt dig. Du kommer hela tiden vara vid medvetande och i full kontroll. Helt enkelt sagt, nej, du kommer inte att somna och vakna upp med alla dina problem lösta och nej, det krävs inte att du går så djupt ner i hypnos att du blir medvetslös. Extremt få människor som fick en session av Dolores kom in i ett somnambulistiskt tillstånd. Faktum är att väldigt få människor ens har förmågan att komma in i ett somnambulistiskt tillstånd och det är inte nödvändigt för att man ska ha en framgångsrik och även ibland helt livsförändrande session. Sessionen är till för att få dig djupt avslappnad så du kan få tillgång till din egen inre visdom.  Även när eller om vi kontaktar ditt högre jag eller dina guider för att ställa frågor, så kommer du att vara den som säger informationen högt. Du kan “låna ut din röst”, men informationen kommer fortfarande till dig i ditt inre, och sen säger du den. Ditt högre jag använder din föreställningsfömåga som ett språk för att tala till dig. Informationen kommer oftast på samma sätt som när du tänker på ett gammalt minne eller dagdrömmer. Det är oftast diffusa bilder eller intryck men på något sätt vet du ändå. Det viktigaste är att i stället för att ha en idé om hur sessionen “borde” vara och “försöka skapa” en speciell upplevelse. så håller du dig öppen och uppmärksam på vad du känner, “ser”, förnimmer, upplever i ditt inre.  Då brukar det alltid gå bra med sessionen.

En session kan ses som friskvård och ett intressant utforskande av ditt inre.

Innan du bokar in en session så bör du  prova på att göra prova-på-sessionerna, gärna några gånger,  så du får en känsla för hur det går till.  Detta är en viktig förberedelse där du också blir medveten om hur just du “ser” eller uppfattar saker. Ofta kommer inte informationen till oss på det sätt som vi förväntat oss. Du hittar dem på sidan för förberedelser.

Har du valt att inte ta sprutan? Välkommen att boka tid som vanligt. Du riskerar ingen shedding från mig.

Du som har tagit C19 vax eller andra m-rna sprutor ska vänta MINST 4 VECKOR innan du kommer hit. Om du fått olika problem eller besvär efter sprutan så ska du kontakta läkare och anmäla skadan till läkemedelsverket. 

Boka tid:

Boka tid

Observera att bokningen är bindande. Avbokning senast dagen före. Ej avbeställd tid debiteras.

När du bokat tid, klicka här för information om hur man förbereder sig för en BQH session.


Plats:
Solrosen Helhetscenter, Rapsgatan 3 i Stockholm.

Vägbeskrivning:
Det lättaste är att ta sig till Ringvägen 66. BREDVID PORTEN finns en trappa. Gå ner för den och fortsätt rakt fram. Framme på din vänstra sida ser du en fotbollsplan. MITT EMOT där den tar slut, alltså framme på din högra sida är gaveln på ett hus och där ligger porten. Det är Rapsgatan 3. Lokalen ligger en trappa ner.


FAQ – vanliga frågor om BQH

Vad är BQH?

Beyond Quantum Healing är ett utforskande av medvetandet och en metod för andlig healing löst baserat på vad de flesta människor känner till som ”Tidigare Liv regressions” modellen. Utövaren assisterar klienten till ett djupt avslappnat tillstånd för att underlätta att hen får tillgång till kommunikation och koppling med deras högre aspekter eller healingteam.

Vem skapade/lär ut metoden BQH?

Candace Craw-Goldman skapade BQH. Du kan läsa mer om metoden på QuantumHealers.com . Du som själv vill lära dig metoden och anmäler dig till kursen där får 10% rabatt på kursavgiften om du använder min kod: KARINA10 .

Vem kan ha nytta av en BQH/QHHT session?

Vem som helst som är intresserad av att utforska medvetandet. Många människor kommer till BQH/QHHT med en särskild livsutmaning de vill komma igenom. Det kan vara något fysiskt, andligt eller känslomässigt. Människor har sessioner för att lära sig om sig själva, sina relationer, sin livsväg och också för mer kosmiska anledningar som att lära sig om sin själsfamilj eller stjärnfamilj, eller sina tidigare liv.

Är BQH/QHHT hypnos eller inte?

BQH/QHHT utövare brukar använda delar av hypnos, ja, men det är mycket mindre kliniskt och också mycket mer flexibelt än vanlig hypnos.

 Behöver du kunna visualisera för att ta en BQH/QHHT session?

Information, koppling, och kommunikation kommer på många sätt, visualisering är inte nödvändigt. En bra övning kan vara att tänka på ett minne, och se hur informationen kommer till dig. De flesta känner och förnimmer mer än de ”ser” visuellt, och några bara ”vet”.

Behövs det några förkunskaper för att boka en BQH/QHHT session?

Det som behövs mest är ett öppet sinne! I grunden är BQH/QHHT att du har en konversation med andra, högre eller mer gudomliga/universella aspekter av dig själv. Det kan inkludera konversationer med din inre visdom,  ditt Högre Jag, dina andliga guider, din inre healer och liknande. Om du inte är van att göra guidade meditationer bör du också åtminstone ha gjort prova-på sessionerna du hittar på sidan för förberedelser. Om det känns svårt i början, så fortsätter du att öva på att göra guidade meditationer tills du får det att fungera för dig innan du bokar in en session, eftersom sessionen kommer att vara uppbyggd liknande. Det är en förmåga som man kan öva upp. Det finns gott om guidade meditationer här på hemsidan att öva med.

Jag har provat andra regressions metoder förut, vad är annorlunda med BQH?

Den största skillnaden med BQH är flexibiliteten din utövare har för att hjälpa dig. Det finns inga rigida regler eller procedurer som begränsar din utövare. Det betyder i sin tur att du som klient har mindre begränsningar och en större möjlighet till en framgångsrik session. Vid QHHT följer man ett väldigt exakt skript, lika för alla. BQH lämnar öppet för att anpassa sessionen efter personens behov.

Tar BQH och QHHT klienten till ett somnambulistiskt tillstånd?

BQHs och QHHTs mängd av somnambulism är samma som vid andra liknande metoder. INGA metoder kan lova att alla eller de flesta klienter når det somnambulistiska tillståndet. Bara en liten procent av befolkningen kan faktiskt nå det tillståndet. Somnambulism är inte alls nödvändigt för en framgångsrik session. Händer somnambulism under BQH och QHHT sessioner? Ja det kan det göra. Men det är ändå inte ett transtillstånd som krävs och det är heller inte nödvändigt för att uppnå fantastiska resultat.
Här är en video som Candace Craw-Goldman skapade tillsammans med Dolores Cannon för många år sen om förväntningar på Quantum Healing Sessioner.

Mer om att vara i ett hypnotiskt tillstånd vid QHHT (Man är hela tiden vid medvetande och i kontroll)

 Hur kan jag vara säker på att en BQH/QHHT session kommer att fungera för mig?

Det finns aldrig några garantier när det gäller healing. Inte ens konventionella läkare eller sjukhus kan garantera resultat. BQH/QHHT är säkert och icke-invasivt. Det bästa du kan göra för att förbereda dig är att öva på att göra guidade meditationer tills du känner att du behärskar den metoden och att släppa alla förutfattade meningar om hur du tror att det ska gå till. Ofta när någon har svårt med en session är inte anledningen att de inte är tillräckligt djupt, utan det beror oftast på att de har förutfattade meningar om hur de tror att sessionen ska gå till och försöker sen återskapa det de har tänkt sig istället för att vara öppen för den upplevlse som faktiskt är. Men om man lägger sin uppmärksamhet på de känslor, bilder, förnimmelser eller intryck som kommer inom sig själv istället för att försöka ändra på upplevelsen brukar sessionen gå väldigt bra.

Vad händer om jag tvivlar och det känns som att jag bara hittar på?

Det är okej att ha tvivel. Om de dyker upp får de finnas där, och så fortsätter vi bara med sessionen ändå utan att det behöver bli något motstånd mot dem.  När det gäller att “hitta på” så finns det en väldigt intressant artikel om det. När Candace assisterade på en utbildning i QHHT med Dolores Cannon, så kände personen de demonstrerade sessionen på det som att hon bara ”hittade på”. Trots det upplevde hon det som att ”strömmar av svart energi lämnade hennes halsområde” där hon länge haft problem, och efter sessionen var smärtan helt borta. Klicka här för hela artikeln. Inom bland annat NLP (neuro linguistic programming) är man väl medveten om att man kan skapa nya neurologiska vägar i hjärnan genom att föreställa sig saker. Det är därför många atleter visualiserar det de ska göra innan en tävling. Man kan alltså lösa en del problem bara genom att visualisera det man vill ska hända istället.

Hur vet jag om jag är en person som kan ta en BQH session på distans via Internet?

De flesta människor kan göra en BQH session, online eller inte. Du behöver helt enkelt ha en bra internetkoppling och förtroende för din utövare.

Vad bör jag tänka på för att få en bra session?

Det du framför allt behöver är en bra energikoppling till den utövare du har valt. Du behöver ha förtroende för dig själv och för din utövare. Energikopplingen, förtroendet och känslan av att vara bekväm är avgörande.  Och som sagt, öva på att göra guidade meditationer innan.

Kan man ta en BQH session på distans via dator?

Ja, online sessioner är möjliga, men för närvarande gör jag endast kortare sessioner på distans, läs mer om dem här.  Inom QHHT finns en regel att man inte får göra det på distans.

Candace som har skapat BQH jobbade sida vid sida med Dolores Cannon, som skapade QHHT i många år. Är BQH bara en kopia av Dolores metod med ett annat namn?

Det finns andra som har gjort så men det här är inte en av de metoderna. Candace älskar, respekterar och beundrar Dolores arbete. Att arbeta med Dolores metod av Tidigare Liv regression och att arbeta med Dolores inspirerade Candace att skapa BQH, men det är inte en kopia av hennes metod. I flera avgörande aspekter kan man anse att det är helt annorlunda. Här är några exempel: BQH is flexibelt, det tillåter förändringar i skriptet och proceduren. BQH har inga begränsningar. Det uppmuntrar att utövaren använder sig av sina andra kunskaper i sessionen om det skulle vara en hjälp. BQH uppmuntrar intuition och kreativitet från både klienten och utövaren. Och BQH är inte begränsat av någon regel att man bara får göra sessioner på plats, utan man kan även göra det över internet. Tusentals sessioner har nu gjorts på ett säkert och framgångsrikt sätt online sen starten av BQH 2018. Efter att Dolores gick bort har hennes familj fortsatt att ordna kurser i QHHT via inspelade videor med Dolores. Det är ett fantastiskt sätt att fortfarande kunna gå kursen direkt från Dolores. De har också lagt till en del väldigt strikta regler som inte fanns tidigare. En stor inspiration till att skapa BQH kurser fick Candace faktiskt från Dolores egna ord i inledningen i hennes bok “The three waves of volonteers”.

Dolores skrev:
“Så jag började att lära ut det 2002, och det har nu spridits över hela världen, och till min tillfredsställelse rapporterar mina elever samma mirakler som jag har upplevt. En del av dem har även provat sätt att använda tekniken som jag aldrig skulle ha tänkt på. Vilken större tillfredsställelse kan en lärare få än att ha hennes elever ta det de har lärt sig och inte vara rädda för att gå bortom det och utforska okända vägar. Min metod är inte som de andra föråldrade hypnosmetoderna som lär ut att du måste göra exakt som de säger. Att du inte kan avvika ens ett ord från skriptet. I min metod vill jag att eleverna ska förstå vad som görs så att de kan tänka för sig själva. Så länge klienten inte skadas är de fria att experimentera. Jag har funnit metoden extremt flexibel. Den är en sak som lever och utvecklas.”
Sen går Dolores vidare till att säga att allt är möjligt. Det finns inga begränsningar och du är bara begränsad av dina egna begränsningar.


Länktips:
Ian Stevensons forskning om reinkarnation


fve lives remembered

Five lives remembered är den första boken som Dolores Cannon skrev och den handlar om hur hon kom att börja utveckla sin metod Quantum healing hypnos teknik. Jag tror inte den är översatt till svenska.

Den finns hos Bokus för 140 kr.between-death-and-life_haftad

Between Death and Life.
Den här boken baserar sig på information som kommit genom flera personer som gjort QHH hypnos sessioner. Den handlar om hur det är på den andliga sidan mellan liven.Jag tror inte den heller är översatt till Svenska.

Den finns hos Bokus för 194 kronor.


soul-speak_haftad

Soul speak
Dolores dotter Julia Cannon har skrivit en bok om vad olika besvär i kroppen kan stå för och hur man kan förstå vad själen försöker säga till oss genom det.

Den finns hos Bokus för 152 kronor.


Julia Cannon on the Healing Power of QHHT