Soul Speak/ kort BQH session

Nu finns möjlighet att få en session där vi kombinerar metoder från BQH med Soul Speak och andra energimetoder och healing. Den passar dig som är intresserad av BQH och andra metoder för inre utveckling men vill ha en lite kortare session på bara en timme.

De problem eller besvär vi kan ha i kroppen och livet har också ett meddelande till oss. Det finns alltid något vi kan lära oss från alla situationer. Ofta finns också en koppling till var i kroppen besväret sitter, till exempel om man har problem med ett ben så kan det spegla att man har svårt att ”gå framåt” i livet, om man har problem med öron kan det spegla att man inte lyssnar på någon vägledning, osv. Ibland kan det också vara mycket mer invecklat än så. Det kan vara något som är aktuellt nu, från tidigare i det här livet eller från tidigare liv. Ibland är det en karmisk skuld som betalas av. I vilket fall som helst så brukar det kännas mycket lättare, och ibland försvinner besväret helt när man har förstått budskapet och agerat på det. Ibland kan det behövas att man agerar i sitt sinne och ibland i det yttre, som att lämna en toxisk situation eller säga något man behöver säga till någon. Det är väldigt vanligt att människor får budskapet att de inte lyssnar på och följer sin inre vägledning och när de börjar att göra det så blir symptomen bättre.

Alla människor kan höra sin inre vägledning. Men om du tror att du inte kan det så kommer du inte att lyssna. Genom att komma i djup avslappning kan du lättare lyssna till din inre vägledning. Vi gör en övning för att komma i djupavslappning så du kan kommunicera med den del av din kropp där besväret sitter och fråga vad den har för budskap till dig. Vi tittar på vilka känslor och upplevelser som är kopplat till det och vad som behövs göras för att lösa upp blockeringen på djupet så att lärdomen integreras.

Vi kommer att använda oss av en form av interaktiv guidad meditation kombinerat med Soul Speak och andra energimetoder och healing.

Inre vägledning kan komma till oss på många olika sätt. En del hör, andra ser bilder, de flesta får vaga intryck som när man tänker på ett minne. Några bara “vet” något, andra får information i drömmar. Det kan också komma till oss i det yttre genom att någon person som säger precis det vi behöver höra eller någonting vi ser på stan osv.

Soul Speak

Soul speak är en metod som utvecklats av Julia Cannon, som är dotter till Dolores Cannon. När hon varit med på många av sin mammas kurser i QHHT så la hon märke till att de besvär vi har i kroppen har ett meddelande till oss. Hon kartlade vad för slags problem människor brukar ha och såg att det ofta stämde med vad andra människor upplevde när de hade ont/besvär på samma ställen. Soul Speak består av 3 steg.

  • Fråga vad budskapet är
  • Förstå budskapet
  • Agera på det

Kostnad: 750 kr för en timme

Plats: Solrosen Helhetscenter, Rapsgatan 3 i Stockholm.


Boka tid:

Du som har tagit C19 vax sprutan ska vänta MINST 4 VECKOR innan du kommer hit. Observera att om du fått olika problem eller besvär efter sprutan så ska du kontakta läkare istället, samt anmäla skadan till läkemedelsverket. 

Du som bokar tid ska ha vana av att göra guidade meditationer. Du hittar många att öva med i Meditationsrummet.

Boka tid


På distans via zoom

Soul Speak / kort BQH session går också att göra ¨på distans via Zoom. Det är viktigt att du kan sitta bekvämt och inte bli störd under sessionen. Distanssessioner ska vara betalda innan de påbörjas.

Boka tid


Observera att bokningen är bindande. Avbokning senast dagen före. Ej avbeställd tid debiteras.