Tips: 14 – 18 mars – The Plant Medicine Summit

Tänk om kraften att helas fanns överallt omkring dig i den naturliga världen?

Sen mänsklighetens gryning har människor från alla jordens hörn använt vad som fanns i “naturens apotek” för att hela sig själva.

Alltför ofta i det moderna samhället märker vi att vi har tappat bort vår biologiska och andliga kontakt med naturen och den helande kraft som kommer genom våra vänner växterna.

Därför ser jag verkligen fram emot de här webföreläsningarna i The Plant Medicine Summit  och hoppas att många andra också kommer att ta chansen att lära sig och upptäcka alternativa terapier som enkelt kan odlas i din trädgård eller på andra sätt finnas tillgängligt i din närhet och lära dig hur du kan använda dem tryggt och effektivt.

Här kan du läsa mer och anmäla dig gratis:
The Plant Medicine Summit 
Du kan lyssna på föreläsningarna gratis direkt och 48 timmar efter deras sändningstid, Sen finns möjligheten att köpa materialet och se allt hemma i lugn och ro flera gånger om du vill. OBS! föreläsningarna är på engelska!

Under dessa inspirerande 4 dagarna kommer du att lära dig:

  • Hur medicinal växter kan överbrygga klyftor i vår hälsovård  – ge näring, detox och läkning
  • Kraftfulla sätt du kan transformera din trädgård till ett “hemapotek”
  • Expertråd om hur du kan fylla ditt medicinskåp med naturliga läkemedel från  pålitliga källor
  • insikter om hur du kan skapa lokala trädgårdar som en grund för samhällets hälsovård och stärka samarbete i ditt samhälle.
  • Inspirerande sätt som medicinal växter som industri kan avhjälpa fattigdom genom hållbara lösningar och projekt

och mycket mer!

Här kan du läsa mer och anmäla dig gratis:
The Plant Medicine Summit 
Du kan lyssna på föreläsningarna gratis direkt och 48 timmar efter deras sändningstid, Sen finns möjligheten att köpa materialet och se allt hemma i lugn och ro flera gånger om du vill. OBS! Föreläsningarna är på engelska!