Kontakt

Jag som driver LightTransmission heter Karin Åberg. De meditationer och meditations- energi- och örtkurser som erbjuds här har jag själv utvecklat.  Jag har också licens på att översätta och dela de övriga kurserna på hemsidan. Mina kurser finns också på föreningen Harmonisidans hemsida som även har andra kurser.

Mitt intresse för andlig utveckling började 1995, samtidigt som jag också började intressera mig för olika alternativmedicinska metoder. Jag slukade alla böcker jag kunde hitta i ämnet. Jag har sedan dess gått många olika kurser, bland annat fytoterapi (=örtmedicin), energimassage, reiki och olika sorters healing, en hel del kinesiologi plus många, många kortare kurser.

Jag utbildade mig till Reiki Master 1995 och har använt Reikin som ett redskap framför allt för min egen healing och utveckling sen dess.

1998 kom jag först i kontakt med kursen Att Väcka Din Ljuskropp som är uppbyggd på att man jobbar med sig själv genom guidade meditationer för sin utveckling och för att gå bortom sinnet in upplysta medvetandetillstånd. Jag hade redan läst deras böcker och tyckte mycket om dem. Att Väcka Din Ljuskropp har genom åren varit en enorm hjälp för mig att hitta balans i mitt liv och komma vidare i min egen utveckling. Ibland har jag hållit på mer aktivt och emellanåt har jag lagt det åt sidan och gjort annat. I många år har jag jobbat mycket aktivt med Ljuskroppen och tagit många vidareutbildningar i det.

2003 utbildade jag mig också till Kraniosakral terapeut och det är vad jag jobbar med idag. Kraniosakral terapi är en mycket mjuk metod att rätta till små felställningar mellan skallens ben, ryggraden och bäckenet och balansera trycket i ryggmärgsvätskan för att skapa harmoni, hälsa och balans. Grunden baseras på mycket subtila rörelser som finns i kroppen och man pluggar mycket anatomi och fysiologi under kursen. Man följer det kroppen visar. Den här mycket varsamma men ändå mycket djupgående behandlingsmetoden jobbar både på  en fysisk och en energimässig nivå, och jag har märkt att min erfarenhet av att jobba med ljuskroppen och Reiki är en stor hjälp även när jag ger Kraniosakral behandlingar.

Jag ger behandlingar på Solrosens Helhetscenter i Stockholm, och håller också meditations workshops som kan ge kraft och stöd i att utvecklas och växa med glädje. och hjälpa dig att lösa upp spänningar och blockeringar som håller dig separerad från din innersta essens, och därmed från enheten.

Något av det som inspirerar mig mest är att hitta ”den röda tråden”, de saker som återkommer inom olika läror. Att få höra samma sak igen fast med nya ord. Jag tror att man kan uppnå samma sak genom många olika vägar och att det finns flera olika vägar som alla kan vara ”rätt” väg. Det viktiga är att hitta vilken väg som känns rätt för just dig och att det också kan variera från tillfälle till tillfälle.

 

Du kan kontakta mig via e-mail:
lighttransmissionmail

eller telefon:
070-771 03 06