Reconnective Healing

Reconnective Healing är bland de mest fantastiska metoder jag har träffat på! Går även att göra på distans!

Reconnective healing :

 • En metod att skapa balans och harmoni i kropp och sinne
 • Det balanserar hela människans alla system
 • Räknas som friskvård.
 • En mycket påtaglig energi som de flesta känner av på ett starkt men ändå lugnt och balanserande sätt.
 • Avslappnande och avstressande
 • Löser blockeringar och främjar harmoni
 • Kan öka välmåendet
 • Reconnective Healing sätter oss i kontakt med och stärker kontakten till de nya frekvenserna av energi, ljus och information som kommer till jorden nu.
 • Det är inte knutet till någon religion utan kopplat till kvantfysik och det finns mycket forskning bla från Harvard, Yale och Stanford som visat effekt i kroppen på både den som ger och får behandling.
 • Man behandlar inte särskilda symptom och kan därför inte garantera ett specifikt resultat. Ibland kommer healingen som du förväntar dig, ibland kommer den på ett helt annat sätt, men det blir alltid det personen behöver.
 • Trots det händer det att människor blir av med även långvariga problem i kropp och sinne. Andra kan tex uppleva att en process sätts igång som leder till en större harmoni i livet eller en känsla av mer helhet och mening. Eller något annat. Möjligheterna är oändliga.

Det är mycket viktigt att förtydliga att Reconnective Healing inte handlar om att bota eller behandla sjukdomar/ syndrom.

Det är en viss skillnad på Reconnective Healing och andra energihealingmetoder. Man kallar inte Reconnective Healing en energimetod utan en frekvensmetod där man kopplar in sig på frekvensen av nollpunktsfältet och tar emot det ljus som strömmar därifrån.

Den som behandlar blir en katalysator för fältet att börja skapa balans och harmoni i personens kropp, sinne och liv. Man behandlar inte särskilda problem eller symptom utan man jobbar för att skapa balans i hela människans alla system. Då brukar personen ofta uppleva att det blir en större harmoni i kroppen, sinnet och livet. Ofta kan även långvariga problem helas då men ibland kommer healingen på ett helt annat sätt. Ofta kommer healingen på det sätt som man har trott men ibland händer något helt annat än man hade väntat sig. Man kan aldrig ge några garantier för ett särskilt resultat med Reconnective Healing, men det kommer alltid det som personen behöver.

Det har gjorts mycket forskning och vetenskapliga tester på Reconnective Healing och man har kunnat se att det verkligen händer förändringar i kroppen både på den som ger och den som får behandling. När man har kopplat apparater som mäter biofotoner till utövare har man kunnat se och mäta att de har haft en mycket högre mängd biofotoner, alltså ljus, än andra människor och att de är i en större coherens (balans) än andra.

Mer information hittar du på www.ReconnectiveHealing.com.

.

Hur jag själv kom i kontakt med Reconnective Healing

Våren 2016 fick jag ett fästingbett som jag blev väldigt sjuk av. Det visade sig vara borrelia. Jag har gjort många olika saker som har förbättrat min hälsa efteråt, och en av dem är Reconnective healing.  När andra healingmetoder inte kunnat hjälpa mig så blev det en markant skillnad hösten 2017 när jag fick behandling med Reconnective Healing.  Jag fick påtagligt mer ork och mådde allmänt bättre. Då läste jag Erik Pearls bok “Väck din inre healer” som handlade om hur den här metoden kom till honom. När man läser boken kan man själv börja få kontakt med frekvensen så jag provade att ge mig själv healing med den. Sen jag fick borrelia brukade jag få som elektriska stötar genom hela kroppen och ner i benen. Det var mycket obehagligt. När jag behandlade mig själv så gick det direkt till ett ställe i huvudet som är kopplat till de här elektriska stötarna. Först kändes en mild smärta och sen släppte spänningen där. Sen dess har jag inte haft några fler elektriska stötar genom kroppen. Därför ville jag naturligtvis veta mer om det här så jag utbildade mig till Reconnective Healing Foundational Practitioner, så att jag kan ge de här behandlingarna till andra.


Har du valt att inte ta C sprutan? Välkommen att boka tid som vanligt. Du riskerar ingen shedding från mig. 

Du som har tagit C19 vax eller andra m-rna sprutor ska vänta MINST 4 VECKOR innan du kommer hit. Om du fått olika problem eller besvär efter sprutan så ska du kontakta läkare och anmäla skadan till läkemedelsverket.

Boka tid:

Boka tid

Observera att bokningen är bindande. Avbokning senast dagen före. Ej avbeställd tid debiteras.


Om behandlingen:

Du är alltid fullt påklädd under behandlingen och du ligger bekvämt på en behandlingsbänk medan jag jobbar med ditt energifält utanför kroppen. Om du av någon anledning inte kan ligga ner så går det att sitta i en stol också.

Kostnad:
800 kr. OBS!! Distansbehandlingar ska vara betalda innan tiden påbörjas.

Hur många behandlingar?
Vanligtvis brukar man ta 1 – 3 behandlingar per omgång och sen göra ett uppehåll. Ifall saker händer i livet så man behöver fler behandlingar eller om man bara vill fördjupa healingen kan man ta en ny omgång. Det finns inga hinder för att ta fler behandligar än 3 om man så önskar.

Värdekort:
Du kan också köpa värdekort med antingen 5 st 1-timmes behandlingar med 5 % rabatt för 3800 kr (värde 4000 kr) eller 10 st
1-timmes behandlingar med 10 % rabatt för 7200 kr (värde 8000 kr). Du betalar via Klarna och kan välja om du betalar allt direkt eller på avbetalning. Du hittar detta under Presentkort på Bokadirekt, klicka här.

Plats:
Solrosen Helhetscenter, Rapsgatan 3 i Stockholm.

Vägbeskrivning:
Det lättaste är att ta sig till Ringvägen 66. BREDVID PORTEN finns en trappa. Gå ner för den och fortsätt rakt fram. Framme på din vänstra sida ser du en fotbollsplan. MITT EMOT där den tar slut, alltså framme på din högra sida är gaveln på ett hus och där ligger porten. Det är Rapsgatan 3. Lokalen ligger en trappa ner.


Distansbehandling

Reconnective healing fungerar lika bra på distans. Om du inte kan komma till mig så kan du få distanshealing. Först bestämmer vi en tid som passar. Sessionen startar med ett kort telefonsamtal eller skype samtal. Vi lägger på luren och du ligger bekvämt och kopplar av och bara tar emot frekvenserna som jobbar med dig.  Efteråt hörs vi på telefon/skype.

Boka tid

Kostnad: 800 kr. OBS!! Distansbehandlingar ska vara betalda innan tiden påbörjas.

.


Lästips!

Dessa böcker finns hos bokus.com. Klicka på böckerna för att komma direkt till deras sida.