Återbetalning och Returpolicy

Tack för att du väljer att handla hos oss! Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster. Nedan finner du vår policy för återbetalning och returer. Vänligen läs igenom den noggrant innan du genomför ditt köp.

Webbkurser och Bokningar av Behandlingar/Sessioner och Event

För närvarande erbjuder vi webbkurser och möjligheten att boka behandlingar/sessioner och event hos oss, antingen på plats i Stockholm eller via Zoom.

Återbetalning:

Vid köp av webbkurser som utförs live med ett specifikt startdatum och bokningar av behandlingar/sessioner och event gäller följande:

  • Vid avbokning av en bokning av behandling/session eller event på plats i Stockholm som förskottsbetalats, återbetalar vi 100% av det betalda beloppet om avbokningen sker minst 24 timmar före bokningens tidpunkt.
  • Vid avbokning av en bokning av behandling/session eller event via Zoom som förskottsbetalats, återbetalar vi 100% av det betalda beloppet om avbokningen sker minst 24 timmar före bokningens tidpunkt.

Vid köp av webbkurser du får tillgång till direkt gäller följande:

  • Dessa tjänster omfattas inte av ångerrätt enligt distans- och hemförsäljningslagen, eftersom de levereras omedelbart.

Betalningsmetoder:

  • Betalningar av webbkurser och bokningar av behandlingar via zoom och event betalas direkt vid bokningen. I kassan kan du välja att betala via swish, paypal eller stripe.
  • För behandlingar på plats i Stockholm kan du välja att förskottsbetala vid bokningen eller på plats när du kommer. I Kassan kan du välja att att betala via swish, paypal, stripe eller på plats. 

Nedladdningsbara Böcker (PDF)

Inom kort kommer vi att erbjuda nedladdningsbara böcker i PDF-format. Vid köp av nedladdningsbara böcker gäller följande:

  • Ångerrätt: Eftersom produkten är digital och tillhandahålls omedelbart kan vi inte erbjuda återbetalning eller retur av nedladdningsbara böcker.
  • Tekniska problem: Om du upplever tekniska problem med att ladda ner eller öppna din bok, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig att lösa problemet.

Vi strävar alltid efter att tillhandahålla korrekt information och produkter av hög kvalitet. Om du har några frågor eller bekymmer angående ditt köp eller någon av våra tjänster, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst för support.

Observera att denna policy kan komma att ändras över tid. Eventuella ändringar kommer att publiceras på vår webbplats. Genom att fortsätta använda våra tjänster accepterar du de aktuella villkoren för återbetalning och retur.