Kraniosakral terapi

Distansbehandlingar

Om du känner att du inte vill komma och få behandling i min lokal just nu kan jag också erbjuda Reconnective healing på distans och BQH regression på distans via dator (zoom) som ett alternativ.

Du som har tagit C19 vax sprutan ska vänta MINST 4 VECKOR innan du kommer hit.

OBSERVERA ATT JAG INTE BEHANDLAR NÅGRA PROBLEM ELLER BESVÄR SOM UPPSTÅTT FRÅN SPRUTAN ALLS. OM DU FÅTT PROBLEM EFTER SPRUTAN SKA DU INTE KOMMA HIT ALLS, UTAN DU SKA KONTAKTA DIN LÄKARE ISTÄLLET. DU SKA OCKSÅ ANMÄLA SKADAN TILL LÄKEMEDELSVERKET. 

DETTA GÄLLER ALLT FRÅN LINDRIGA BESVÄR TILL OM DU ÄR PÅTAGLIGT SJUK OCH/ELLER FEBRIG, TRÖTTHET, OLIKA FÖRLAMNINGAR OCH VÄRK, AUTOIMMUNITET ELLER OM DU HAR FÅTT PROBLEM MED EXTREMA OCH OREGELBUNDNA BLÖDNINGAR, SAMT ALLA ANDRA PROBLEM EFTER SPRUTAN. 

Har du valt att inte ta sprutan? Välkommen att boka tid som vanligt. Du riskerar ingen shedding från mig. 


Du kan också fortfarande boka Kraniosakral terapi som vanligt här nedan!

Kraniosakral behandling
är en metod att mycket mjukt behandla skallens alla ben i förhållande till ryggraden och bäckenet och korrigera små felställningar som i sin tur påverkar hela kroppen. Man löser spänningar i kroppens fasciala lager och hjärnhinnorna och återställer det hydrauliska trycket i ryggmärgsvätskan. Det är en djupt avslappnande behandling som löser spänningar och blockeringar både i kroppen och sinnet. Läs mer på min andra hemsida www.kraniosakral.se.

 Vad kan man behandla?

  •     Problem med nacken, ryggen och/eller höfterna
  •     Whiplash-skada
  •     Stress och stressrelaterade problem så som rastlöshet och oro
  •     Huvudvärk och migrän
  •     Diffusa smärttillstånd och kronisk värk
  •     Utbrändhet
  •     Käkledsproblem
  •     Musarm, tennisarm, frozen shoulders och ledproblem
  •     Lindra symtom vid MS
  •     Personlig utveckling, medvetenhet och energiobalanser

…och mycket mera.

Egentligen baseras alla metoder jag använder på samma sak;  Att gå bortom sinnet för att komma i kontakt med din Innersta Kärna som existerar där i stillheten och är ditt Upplysta Universella Jag. Därifrån kan en mycket stark läkning ske, fysiskt, emotionellt/mentalt och andligt.

Att på olika sätt jobba med Närvaro och energi för att därifrån skapa helhet, välmående och harmoni, utifrån dina förutsättningar och din själs vägledning.

Jag ger behandlingar i Kraniosakral terapi  på Solrosen Helhetscenter, Rapsgatan 3 i Stockholm.

Kostnad:
700 kr. När du bokar  och kommer till “Vidare till betalning” kan du välja att betala direkt via swish, kort eller värdekod (ex. presentkort), eller så kan du välja “betala i butik” och betala på plats.

Tidsbokning:
Enklast är att boka via webbokningen nedan. Då kan du själv hitta en tid som passar dig i kalendern. Om du har några frågor kan du ringa 070-771 03 06.

Hur går behandlingen till?
Klienten är alltid fullt påklädd under behandlingen och ligger på rygg på en behandlingsbänk. Sen jobbar jag med ett mjukt tryck och mjuka rörelser för att hjälpa kroppen att hitta tillbaka till sin optimala lodlinje och en balanserad Kraniosakral-puls. Eftersom jag också har mycket utbildning och erfarenhet av att jobba med väldigt höga energifrekvenser, kan jag kombinera det fysiska med det energimässiga för en mer holistisk behandling. Jag avslutar med att balansera personens energifält.

Jag behandlar inte barn under 8 år.

HRV stress- och adaptionsanalys
Jag erbjuder också stress- och adaptionsanalys genom att testa HRV via elektroder man fäster på handlederna. Då kan man få en bild av en persons stress och vila, energiresurser, psykoemotionellt tillstånd och förmåga att anpassa sig till olika belastningar. Man kan också mäta energin i chakrana och meridianerna. Om du är intresserad av detta kan du boka in det som ett tillägg till din kraniosakrala behandling. Programmet kan också generera ljudfrekvenser som är balanserande för dig just nu baserat på din mätning. Ljudfrekvenserna är inbakade i olika naturljud.
Kostnad: 300 kronor om du bokar in det som ett tillägg. Du hittar tillägget precis över kalendern när du bokar tid för kraniosakral behandling. Du kan också boka in bara detta som en separat tid. Det kostar då 380 kronor.Ta med ett USB-minne så du kan få med dig ljudfilen hem. Du kan också köpa ett USB minne av mig för 50 kr.

Du som har tagit C19 vax sprutan ska vänta MINST 4 VECKOR innan du kommer hit.

OBSERVERA ATT JAG INTE BEHANDLAR NÅGRA PROBLEM ELLER BESVÄR SOM UPPSTÅTT FRÅN SPRUTAN ALLS. OM DU FÅTT PROBLEM EFTER SPRUTAN SKA DU INTE KOMMA HIT ALLS, UTAN DU SKA KONTAKTA DIN LÄKARE ISTÄLLET. DU MÅSTE OCKSÅ ANMÄLA SKADAN TILL LÄKEMEDELSVERKET. 

DETTA GÄLLER ALLT FRÅN LINDRIGA BESVÄR TILL OM DU ÄR PÅTAGLIGT SJUK OCH/ELLER FEBRIG, TRÖTTHET, OLIKA FÖRLAMNINGAR OCH VÄRK, AUTOIMMUNITET ELLER OM DU HAR FÅTT PROBLEM MED EXTREMA OCH OREGELBUNDNA BLÖDNINGAR, SAMT ALLA ANDRA PROBLEM EFTER SPRUTAN. 


Boka tid:

Klicka här för att boka tid

Klicka här för att boka tid.

När du bokar  och kommer till “Vidare till betalning” kan du välja att betala direkt via swish, kort eller värdekod (ex. presentkort), eller så kan du välja “betala i butik” och betala på plats.

Observera att bokningen är bindande. Vid förhinder, ring återbud på 070-771 03 06 senast dagen före. Ej avbeställd tid debiteras.

Du får en bokningsbekräftelse via e-post. Om du inte hittar den, titta om den hamnat i skräpposten. Om du inte hittar den där heller – ring!


Läs mer om Kraniosakral terapi på www.kraniosakral.se.


kraniosakralcover

Gratis e-bok

Här kan du ladda ner e-boken “Vad är Kraniosakral terapi?” Den är gratis. Den tar bland annat upp ursprung, vad Kraniosakral terapi går ut på, hur behandlingen går till och vad man kan behandla.  Du kan läsa den med gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Du kan också köpa häftet som vanlig bok för endast 49 kr.


stillhetens kommunikation

Stillhetens kommunikation är den första boken om kraniosakral behandling på svenska. Den finns på Bokus för 245 kr.