Kraniosakral behandling

är en metod att mycket mjukt behandla skallens alla ben i förhållande till ryggraden och bäckenet och korrigera små felställningar som i sin tur påverkar hela kroppen. Man löser spänningar i kroppens fasciala lager och hjärnhinnorna och återställer det hydrauliska trycket i ryggmärgsvätskan. Det är en djupt avslappnande behandling som löser spänningar och blockeringar både i kroppen och sinnet. Läs mer på min andra hemsida  www.kraniosakral.se.

 Kostnad:
800 kr för 1 timme.
1200 kr för 1,5 timme.

Tidsbokning:

Du hittar info och länk till webbokningen längre ner på sidan.

Vad kan man behandla?

  •     Problem med nacken, ryggen och/eller höfterna
  •     Whiplash-skada
  •     Stress och stressrelaterade problem så som rastlöshet och oro
  •     Huvudvärk och migrän
  •     Diffusa smärttillstånd och kronisk värk
  •     Utbrändhet
  •     Käkledsproblem
  •     Musarm, tennisarm, frozen shoulders och andra ledproblem
  •     Lindra symtom vid MS
  •     Personlig utveckling, medvetenhet och energiobalanser

…och mycket mera.

Kraniosakral top 4

Egentligen baseras alla metoder jag använder på samma sak;  Att gå bortom sinnet för att komma i kontakt med din Innersta Kärna som existerar där i stillheten och är ditt Upplysta Universella Jag. Därifrån kan en mycket stark läkning ske, fysiskt, emotionellt/mentalt och andligt. Att på olika sätt jobba med Närvaro och energi för att därifrån skapa helhet, välmående och harmoni, utifrån dina förutsättningar och din själs vägledning.

Hur går behandlingen till?

Klienten är alltid fullt påklädd under behandlingen och ligger på rygg på en behandlingsbänk. Sen jobbar jag med ett mjukt tryck och mjuka rörelser för att hjälpa kroppen att hitta tillbaka till sin optimala lodlinje och en balanserad Kraniosakral-puls. Eftersom jag också har mycket utbildning och erfarenhet av att jobba med väldigt höga energifrekvenser, kan jag kombinera det fysiska med det energimässiga för en mer holistisk behandling. Jag avslutar med att balansera personens energifält.
Jag behandlar inte barn under 8 år.

HRV Stress- och Adaptionsanalys

Jag erbjuder också stress- och adaptionsanalys genom att testa HRV via elektroder man fäster på handlederna och kopplar till datorn. Då kan man få en bild av en persons stress och vila, energiresurser, psykoemotionellt tillstånd och förmåga att anpassa sig till olika belastningar. Man kan också mäta energin i chakrana och meridianerna.  Programmet kan också generera ljudfrekvenser som är balanserande för dig just nu baserat på din mätning. Ljudfrekvenserna är inbakade i olika naturljud.  

Kostnad: 450 kronor. Du kan också boka in bara detta som en helt separat tid.

Du som har tagit C19 vax eller andra mRna sprutor ska vänta MINST 4 VECKOR innan du kommer hit. Om du fått problem eller besvär efter sprutan så ska du anmäla skadan till läkemedelsverket.

Boka tid:

Observera att bokningen är bindande. Avbokning senast dagen före. Ej avbeställd tid debiteras.

Jag ger behandlingar på
Solrosen Helhetscenter,
Rapsgatan 3  i Stockholm

Vad är Kraniosakral terapi

Gratis e-bok

Här kan du ladda ner e-boken Vad är Kraniosakral terapi? Den är gratis. Den tar bland annat upp ursprung, vad Kraniosakral terapi går ut på, hur behandlingen går till och vad man kan behandla.  Du kan läsa den med gratisprogrammet Adobe Digital Editions. Adobe Digital Editions Du kan också köpa häftet som vanlig bok för endast 49 kr.

Stillhetens kommunikation

Stillhetens Kommunikation

Stillhetens kommunikation är den första boken om kraniosakral behandling på svenska. Den finns på Bokus för 245 kr.