Välkommen till LightTransmission!

Jag heter Karin Åberg och är den drivande kraften bakom LightTransmission. Här på hemsidan delar jag bara det som har varit till stor hjälp för mig själv eller för någon nära mig. De meditationer och kurser jag erbjuder här är antingen helt mina egna eller så har jag erhållit tillstånd eller licens att dela dem.

Det jag brinner mest för är att stödja människor på deras resa mot hälsa och personlig utveckling. Jag tror att varje individ har potentialen att växa och läka, och det är där jag känner att jag kan göra mest nytta. Genom att skapa en trygg och stödjande miljö för utveckling och läkning, strävar jag efter att erbjuda en plats där människor kan utforska sin inre potential och hitta balans i sina liv.

Min resa inom andlig och personlig utveckling började redan 1995, samtidigt som jag också började utforska olika alternativmedicinska metoder. Jag slukade alla böcker jag kunde hitta om ämnet och har sedan dess deltagit i en rad olika kurser, inklusive fytoterapi (örtmedicin), energimassage, kinesiologi, coaching, mindfulness- &, meditationslärare och ett flertal  kortare kurser. År 1995 utbildade jag mig till Reiki Master och har använt Reiki och andra former av healing som ett verktyg, främst för min egen läkning och utveckling. Senare utbildade jag mig även inom Reconnective Healing, som är den metod jag använder mest inom healing idag.

År 2003 utbildade jag mig till Kraniosakral terapeut, vilket är det område jag främst arbetar med idag. Kraniosakral terapi är en mjuk och varsam metod för att korrigera obalanser mellan skallens ben, ryggraden och bäckenet samt för att balansera trycket i ryggmärgsvätskan och skapa harmoni, hälsa och balans. Genom att följa kroppens egna signaler och utföra mycket varsamma men ändå djupgående behandlingar kan jag arbeta både på en fysisk och energimässig nivå. Min erfarenhet av att arbeta med ljuskroppen och healing har varit till stor hjälp även inom Kraniosakral terapi.

År 1998 kom jag för första gången i kontakt med kursen “Att Väcka Din Ljuskropp”, som bygger på att man arbetar med sig själv genom guidade meditationer för att utvecklas och nå förhöjt medvetandetillstånd bortom sinnet. Denna kurs har varit en enorm hjälp för mig att hitta balans i mitt eget liv och fortsätta min personliga utveckling. Under många år ägnade jag mig aktivt åt arbete med ljuskroppen och deltog i flera fördjupningskurser. Det var här mitt stora intresse för guidade meditationer och självhypnos väcktes.

År 2012 startade jag min egen YouTube-kanal där jag delar mina egna guidade meditationer och videor om andlig och personlig utveckling.

År 2015 utbildade jag mig i Dolores Cannons metod QHHT (Quantum Healing Hypnosis Technique), där man genomför en längre session liknande en interaktiv guidad meditation för att utforska tidigare liv och kommunicera med det Högre Jaget. Senare har jag även vidareutbildat mig inom BQH (Beyond Quantum Healing), en metod som liknar QHHT men är mer flexibel och går ännu djupare. BQH utvecklades av en av Dolores elever, Candace Craw Goldman. Jag har även genomgått Julia Cannons kurs “Soul Speak”, där man genom kortare sessioner kommunicerar med kroppen för att lösa fysiska besvär, samt “Quantum Connect” som är en kortare metod utvecklad av Candace Craw Goldman. Denna metod är väldigt lättillgänglig och samtidigt kräver den inte samma djupa avslappning som de andra teknikerna och lämpar sig därför utmärkt för sessioner via Zoom.

Jag erbjuder behandlingar på Solrosens Helhetscenter i Stockholm samt vissa sessioner via Zoom.

Varmt välkommen att boka tid!

Vägbeskrivning

Det lättaste är att ta sig till Ringvägen 66. BREVID PORTEN finns en trappa. Gå ner för den och fortsätt rakt fram. Framme på din vänstra sida ser du en fotbollsplan. MITT EMOT där den tar slut, alltså framme på din högra sida är gaveln på ett hus och där ligger porten. Det är Rapsgatan 3. Ring på A-knappen. Lokalen ligger en trappa ner.