Lär dig Meditera

Välkommen till “Lär dig Meditera” – Din Guide till Inre Frid och Klarhet

lär dig meditera

Har du någonsin känt att ditt sinne är överbelastat och att du behöver en paus från vardagens stress? Vår onlinekurs “Lär dig Meditera” är här för att hjälpa dig att hitta lugnet och harmonin inom dig själv, utan att behöva dyka ner i teorin.

I denna kurs fokuserar vi på praktisk erfarenhet genom att erbjuda dig 7 olika meditationer som du kan prova på, oavsett om du är nybörjare eller har tidigare erfarenhet. Varje meditation är utformad för att ge dig en unik upplevelse och hjälpa dig att utforska olika tekniker för inre ro och självmedvetenhet.

Kursens Meditationer:

  1. Andningsfokuserad Meditation – Lär dig att centrera ditt sinne och finna lugnet genom enkla tekniker. (Du kan också prova på den här meditationen i den gratis kursen Introduktion till Meditation)
  2. Metta Meditation (Kärleksfull Vänlighet) – Öppna ditt hjärta och utveckla känslor av kärlek och medkänsla för dig själv och andra.
  3. Kroppsskanning – Utforska en djup avslappning genom att systematiskt uppmärksamma varje del av din kropp.
  4. Progressiv Avslappning – Släpp spänningar och stress genom en metodisk avslappning av musklerna.
  5. Tankeobservation – Lär dig att observera dina tankar utan att bli uppslukad av dem, vilket ökar din mentala klarhet.
  6. Mantra Meditation – Upprepa frasen “Jag älskar och accepterar mig själv fullständigt som jag är” eller någon annan fras du vill använda som mantra och upplev hur denna kraftfulla affirmation kan transformera ditt självbild.
  7. Meditation för att Finna Svar – Använd meditation för att komma i kontakt med din inre visdom och hitta svar på viktiga frågor i ditt liv.

Varför Välja “Lär dig Meditera”?

  • Praktiskt Fokus: Ingen teoretisk ballast – bara rena, praktiska meditationer.
  • Mångsidighet: Utforska en rad olika tekniker och hitta de som fungerar bäst för dig.
  • Tillgänglighet: Meditera när som helst, var som helst – i din egen takt.

Ge dig själv gåvan av inre frid och balans. Anmäl dig till “Lär dig Meditera” idag och börja din resa mot ett mer medvetet och harmoniskt liv!


Priset för kursen är endast 399 kr, vilket ger dig obegränsad tillgång till alla meditationer. Missa inte chansen att investera i ditt välmående och din personliga utveckling.


Anmäl dig här och börja meditera redan idag!

Du betalar enkelt med swish, paypal eller kortbetalning (stripe)

Logga in om du redan har köpt kursen.

Previous article

Test – Vilken Personlighetstyp är du?