Juicing – flytande näring

Den här kursen bygger på informationen i boken ”Juicing – flytande näring”. Vi kommer inte att ta upp allt som står i boken här så det är bra att ha den också. Vi kommer att ta upp en del saker som inte står i boken här. Kursen innehåller 9 st videor fullspäckade med information om Juicing.

Juicing kurs

Här nedan finner du också mer info om Juicing:

Välkommen till en resa mot en hälsosam och energifylld livsstil!

Du vet säkert redan att det är viktigt att äta mer frukt och grönsaker för att hålla kroppen frisk. Men som med allt annat i livet kan det vara en utmaning att omsätta kunskap i handling.

Enligt “Centers for Disease Control and Prevention” bör vi konsumera upp till 5 dl frukt och 7,5 dl grönsaker dagligen. Trots detta visar studier att upp till 80% av oss inte får i oss tillräckligt med frukt och nästan 90% missar målet när det gäller grönsaker.

Det innebär att vår kropp går miste om viktiga näringsämnen som behövs för att förebygga sjukdomar, självläkning och grundläggande funktioner.

MEN, tack vare kraften i juicing kan du börja stärka din hälsa redan från dag ett.

Utforska alla sätt som juicing kan förbättra din livskvalitet och stärka din hälsa:

Långvarig energikick:
I motsats till koffein, energidrycker och raffinerat socker ger juice dig en naturlig dagslång energikick. Den hjälper också till att detoxa kroppen, eliminera trötthet orsakad av att kroppen arbetar hårt för att rensa ut skadliga restprodukter.

Exklusiva näringsämnen:
Frukter och grönsaker innehåller mikronäringsämnen som kalium, vitamin A, folsyra och många andra som spelar en avgörande roll för din hälsa och välbefinnande.

Bekämpa åldrande:
Genom att öka intaget av viktiga näringsämnen i färsk juice kan du bekämpa åldrande, förebygga kroniska sjukdomar och behålla en ungdomlig hy.

Minska risken för kroniska sjukdomar och cancer:
Juicing tillåter dig att konsumera höga nivåer av antioxidanter, vilket kan hjälpa till att förebygga ett antal kroniska sjukdomar och cancer.

Förbättra synen:
En daglig shot av morotsjuice ger en kraftfull dos betakaroten och zink som stärker dina ögon och bekämpar åldersrelaterad försämring.

Stärka matsmältningssystemet:
Juicer är en fantastisk källa till lättlösliga fibrer, vilket minskar risken för problem som förstoppning eller diarré och samtidigt stärker matsmältningssystemet.

Köp din kopia av “Flytande Näring” och upptäck hur enkelt det är att omfamna en hälsosam livsstil. Här är bara några av de saker du kommer att lära dig:

  • Hur du väljer den bästa juicen för dina behov.
  • De bästa frukterna och grönsakerna för specifika fördelar.
  • Varför grön juice har fantastiska fördelar.
  • Råvaror för yngre, smidigare hud.
  • Skillnaden mellan juicing och mixning.
  • Förebyggande av kroniska sjukdomar och cancer.
  • Inkludera juicing i din viktminskningsplan.
  • Vanliga fakta och myter om juicing.

Du får också 8 näringsrika och välsmakande juicerecept för en bra start.

Börja skörda fördelarna av naturliga juicer och påbörja din resa mot ett lyckligare, hälsosammare jag.

KÖP BOKEN HÄR!

Previous article

Energier – hur fungerar det?