Hem

Välkommen!

Här på LightTransmission delar vi bara sånt som har varit en hjälp för oss själva eller någon närstående och som betyder något för oss personligen. På hemsidan hittar du guidade meditationer och webkurser som du kan göra direkt här för att öka din harmoni och välmående.

Du kan också boka in en tid för behandling med Reconnective Healing, Kraniosakral terapi och QHHT regression

Distansbehandling med Reconnective Healing

Efterson en del av mina kunder är oroliga för att komma och ta behandlingar just nu på grund av coronaviruset, har jag beslutat att erbjuda mina kunder att boka Reconnective Healing på distans som ett alternativ.
Det är mycket viktigt att förtydliga att Reconnective Healing inte handlar om att bota eller behandla sjukdomar/ syndrom
.  Det är en metod att skapa balans och harmoni i kropp och sinne och räknas som friskvård. Det är en mycket påtaglig energi som de flesta känner av på ett starkt men ändå lugnt och balanserande sätt, Det fungerar lika bra på distans som direkt.
Mer info och tidsbokning hittar du här.

Reconnective Healing

Reconnective Healing är en multidimesionell, påtagligt märkbar energi som hjälper hela personens alla system att komma i balans. Det är inte knutet till någon religion utan kopplat till kvantfysik och det finns mycket forskning bla från Harvard, Yale och Stanford som visat positiva effekter i kroppen på både den som ger och får behandling.  Mer info och tidsbokning hittar du här.

Kraniosakral terapi

Kraniosakral behandling är en metod att mycket mjukt behandla skallens alla ben i förhållande till ryggraden och bäckenet och korrigera små felställningar som i sin tur påverkar hela kroppen. Det är en djupt avslappnande behandling som löser spänningar och blockeringar både i kroppen och sinnet. Mer info och tidsbokning hittar du här.

QHHT regression

QHHT är en metod som har utvecklats av Dolores Cannon. Namnet står för ‘Quantum Healing Hypnosis Technique’ och är uppbyggt som en guidad meditation.
All information du behöver finns inom dig. Vi använder regression till tidigare liv som ett redskap för att få klarhet i någon utmaning du har i ditt liv just nu.  Vi kontaktar ditt Högre Jag och ber om att få ställa frågor och att få healing. Om vi får det så ber vi om healing och vägledning för dig och svar på frågor som du har. Mer info och tidsbokning hittar du här.

Behandlingarna utförs i Stockholm. Det går också att få Reconnective Healing på distans.

 


Du kan göra en hel del saker direkt här på hemsidan.

Webkurser

Du kan gå webkurser här på LightTransmission. Du hittar webkurserna i menyn till vänster. Observera att du måste vara medlem och inloggad för att kunna gå kurserna. Det är gratis att bli medlem. Då går du kurserna direkt här på hemsidan via  Internet på din dator, surfplatta eller smartphone.

Observera att om du lyssnar/tittar mycket på kurserna via din mobil så kan ditt telefonbolag komma att debitera dig extra för ökad surfmängd.

 


Guidade meditationer

Du kan göra många guidade meditationer direkt här på hemsidan i Meditationsrummet. Guidade meditationer har visat sig vara ett mycket bra redskap för att jobba med sig själv och sin utveckling. Du kan använda dem för att öka din medvetenhet, skapa balans, ge kraft och stöd i att utvecklas med glädje och som en hjälp för att lösa upp spänningar och blockeringar som håller dig separerad från din innersta essens och kärna och därmed från enheten.

Du kan också ladda ner flera av våra populära meditationer som en mp3-fil, som exempelvis:

Vila i din inre kraft

49.00 SEK – Köp Includes 25% tax

Väcka mer glädje och mening

49.00 SEK – Köp Includes 25% tax

Minska stress och känn mer stabilt lugn

49.00 SEK – Köp Includes 25% tax

Kort meditation

Free – Köp

Fler nedladdningsbara meditationer hittar du på sidan “Ladda ner meditationer“.

2014-07-12 10.59.57-1Gratis på hemsidan för våra medlemmar

 


Våra böcker

Vi har både e-böcker och vanliga böcker som vi erbjuder till ett mycket billigt pris. Några e-böcker är även gratis. Alla böcker beställer du direkt från vårt förlag på Publit och du betatlar direkt till dem med säker kortbetalning eller faktura.

Här kan du ladda ner en gratis e-boksläsare från Adobe.

 

 

 

 

 

 

Observera att kurserna och meditationerna är avsedda att öka välbefinnande som förebyggande friskvård. Om du har en allvarlig psykisk störning eller sjukdom bör du i stället söka läkarvård.