Utveckling och upplysning

För dig som verkligen vill komma vidare i din andliga utveckling kan jag rekommendera 81000 Deeksha Yajna med Oneness. Det är grundat av sri AmmaBhagavan som är avatarer i Indien som lever i ett tillstånd av oneness, alltså enhetsmedvetande. Den sista lördagen varje månad är det dashan med sri Bhagavan med process för utveckling och upplysning, och de andra lördagarna är det deepenings med vår guide Tejasaji, vilket brukar vara någon form att process för att hjälpa oss i vår utveckling och hjälpa till att hela mönster som hindrar oss från att bli upplysta och att vara i kontakt med Källan/Universum/Gud/Gudinnan, som exempelvis, ilska, avundsjuka, sorg, dömande mm. Det är också en extra process vid varje fullmåne.

Jag tycker särskilt bra om att man inte behöver se Källan/Universum/Gud/Gudinnan/det gudomliga på något särskilt sätt utan du kan fortsätta att ha den bild du vill av det gudomliga och så fortsätter man att jobba med att stärka den kontakten inom sig. Det spelar ingen roll vilken religion man tillhör, eller om man ens har någon religion.

Vi får också initieringar för att kunna förmedla tillståndet av Ananda, alltså orsakslös glädje och kärlek.

Framför allt så är 81000 deeksha yayna väldigt utvecklande och stärker och ökar upplevelser av kärlek, glädje och energi i livet.

Mer info om 81000 deeksha yajna hittar du på journeyintoawakening-nordic.eu

Där har du också möjlighet att anmäla dig för att få en Ananda tillstånd överföring. Det är ett högt tillstånd av glädje, frid, energi, kärlek. Ananda tillstånd överföringar är gratis.